Пт, 26 Апр 2024, 00:32:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЙ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
запрошує Вас на навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю «Технологія зберігання та переробки зерна» із спеціалізаціями:
– технологія елеваторної промисловості;
– технологія борошномельних та круп’яних виробів;
харчові технології багатопрофільних переробних підприємств;
– технологія комбікормів та преміксів;
– технологія хліба.
УМОВИ, ТЕРМІНИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ

1. Ви маєте можливість навчатися на денній та заочній формі навчання на бюджеті або за контрактом

2. Приїжджі студенти забезпечуються комфортабельними гуртожитками
3. Для усіх, хто бажає отримати військове звання молодшого лейтенанту запасу, є можливість проходження військової кафедри на базі НТУ «ХПІ»
4. Випускники отримують кваліфікацію інженера-технолога та мають можливість працювати на багатьох харчових підприємствах – борошномельних заводах, кондитерських фабриках, м'ясокомбінатах та ін.

Більш детально з правилами прийому до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка можна ознайомитися тут.

МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
1. Щорічно наші студенти мають можливість стажуватися та проходити практику в сільськогосподарських фермах Великобританії, Франції, Німеччині, Данії, Голландії, Австрії, Швейцарії та інших країнах, а також поглиблено вивчати іноземну мову
2. Студентська молодь вже починаючи з 3 курсу активно займається науково-дослідною роботою, приймає участь у Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференціях, олімпіадах
3. Є можливість отримання другої вищої освіти
4. На талановиту молодь чекають творчі колективи університету, численні спортивні секції. Протягом року наші студенти можуть цікаво та з користю провести час, відвідати різноманітні екскурсії, оздоровитися 
5. У Центрі робітничих професій наші студенти мають можливість отримати робітничі професії: водія категорії «В», апаратника борошномельного виробництва, мельника, повара, кондитера, офіціанта
ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО

1. Документ державного зразка про здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, додаток до нього (оригінали або завірені копії)

2. Медична довідка за формою 086-о або її копію

3. Шість кольорових карток розміром 3 × 4 см

4. Сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти (або його копію), виданий у 2008-2013 роках, з української мови та літератури (не менше 124 балів), математики – профільний (не менше 140 балів), хімії або іноземної мови (не менше 124 балів)

5. За окремим конкурсом зараховуються вступники, які мають цільові направлення

6. В університеті працюють курси для підготовки до ЗНО вступників

7. Адреса приймальної комісії: 61023, м.Харків, вул.Мироносицька, 92, тел. (057) 700-39-15, (057) 716-41-35, e-mail: pr_k_khntusg@ukr.net

ЯК НАС ЗНАЙТИ
Чекаємо на Вас за адресою:

Україна, 61002, 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92, ауд. 109
 

Вся необхідна інформація за телефонами:

(057) 700-39-15, (057) 716-41-39
e-mail: tphv@mail.ru, kaf.tphv@gmail.com
web-сайт: tphv.at.ua
ми вконтакті: http://vk.com/kaf_tphv 


Як до нас дібратися:

Від станції метро «Університет»: маршрутне таксі № 278, 286, 296, маршрути трамваїв № 12, 26 до зупинки «Мироносицька»
або від станцій метро «Університет» та «Пушкінська» – пішки (на карті):



Просмотреть Без названия на карте большего размера