- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЯХ, СЕМІНАРАХ, ВИСТАВКАХ
Наші викладачі щорічно приймають участь у наукових конференціях, семінарах, конкурсах різного рівня, а також у міжнародних виставках, симпозіумах, конгресах, форумах.
З часів заснування кафедри до нинішнього часу співробітники кафедри взяли участь майже у 63 конференціях, у тому числі 15 закордонних.
Географія участі нашого колективу у наукових конференціях різного рівня постійно розширюється (USA, Leesburg, Фінляндія, м Хельсінкі, Болгарія, м. Варна, Греція, м. Афіни, Китай, м. Гуанчжоу, Росія, м. Москва, Санкт-Петербург, Саратов, Воронеж, Бєлгород, Білорусь, м. Могильов, Україна, м. Харків, Київ, Одеса, Вінниця, Луганськ тощо).
Останнім часом наші викладачі прийняли участь у багатьох міжнародних конгресах, форумах, сімпозіумах. У 2011 р. д.т.н., професор Шаніна Ольга Миколаївна прийняла участь у 11-му Міжнародному конгресі з харчових технологій та інженерії (Греція, м. Афіни, 2011 р.), 8 international CIGR technical symposium on Advanced Food Prossesing and Quality Management (Китай, Гуанчжоу, 2013).
Протягом 2013 року д.т.н., професор Шаніна Ольга Миколаївна приймала участь у семінарах: University of Saskachevan «System analysis and modelling in food technology», Guest lecture «Innovative technologies and equipment for grain processing».
Професор Шаніна Ольга Миколаївна та асистент Дугіна Катерина Валентинівна приймали участь у відвідуванні 3 інноваційних центрів: «Grain Innovation Laboratory», «P.O.S. Bio-Sciences», «Food Centre», проводили переговори з Harley Dickinson, strategic advisor – International Initiatives, відвідували лабораторій кафедри Food & Bioproduct Sciences у супроводженні Michael T. Nickerson, Ph.D. SRP Chair of Protein Quality & Utilization, приймали участь у відеоконференціях з наукових питань з Michael T. Nickerson, Ph.D.SRP Chair of Protein Quality & Utilization, Bob Tyler Ph.D., Professor, Angelika Teymurova та семінарах: Rick Green, Ph.D. Vice President of P.O.S., Shannon Hood-Niefer, Ph.D. Vice President of Food Centre.
Фахівці кафедри відвідали майже 15 виставок, на яких вони представляють свої інноваційні розробки, а також мають можливість ознайомитися з науковими досягненнями провідних лідерів харчової індустрії та сільського господарства.
Викладачі (професор Шаніна Ольга Миколаївна, доцент Фоміна Ірина Миколаївна, асистенти Бідюк Дмитро Олегович та Дугіна Катерина Валентинівна) приймають участь у наукових та науково-методичних семінарах, де розглядаються питання, присвячені сучасним педагогічним технологіям в освіті (2011-2012 р.), сучасним задачам, проблемам виробництва, стану стандартизації харчової та сільськогосподарської продукції тощо (2013 р.).
У 2012 році асистент Бідюк Дмитро Олегович прийняв участь у Міжнародному конкурсі інвестиційних та інноваційних проектів «Харківські ініціативи» з проектом «Переробка ядра соняшникового насіння для використання у складі напівфабрикатів із сиру кисломолочного» та отримав диплом фіналіста в номінації «Кращий інвестиційний проект кластеру «Виробництво та переробка сільськогосподарської продукції та виробництво продуктів харчування»».