- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Напрями наукової діяльності |
Науково-дослідна робота є однією з важливих складових діяльності професорсько-викладацького складу кафедри, яка постійно перебуває у стані творчого пошуку при вирішенні актуальних проблем галузі. У нинішній час кафедра працює за трьома науковими напрямами.
Над виконанням досліджень в рамках наукових напрямів постійно працюють викладачі кафедри, аспіранти та студенти. Отримані результати публікуються у вітчизняних та зарубіжних виданнях, щорічно обгоговорюються на конференціях, семінарах, конгресах, форумах різного рівня, а також впроваджуються у виробництво та навчальний процес. Окремо слід виділити студентську наукову роботу, яка виконується в рамках зазначених напрямів.
Керівник теми - д.т.н., професор ШАНІНА Ольга Миколаївна |
1. «Створення сучасних харчових продуктів з борошняної сировини підвищенної харчової та біологічної цінності» – під керівництвом д.т.н., професора ШАНІНОЇ Ольги Миколаївни. Виконавцями даної теми є: к.т.н., доцент Гавриш Т.В. аспіранти – Звєрєв В.О., Дугіна К.В. та Домахіна М.О.
В рамках цього напряму ведеться робота за темами:
- розробка технологій хлібопекарських і кондитерських виробів з нетрадиційної борошняної сировини;
- розробка нових технологій виробництва борошна із пророщеного зерна пшениці;
- розробка нових технологій формованих борошняних виробів
- розвиток технологій безглютенової продукції.
Результати досліджень застосовуються в підприємствах борошномельних, хлібопекарських виробництв, підприємствах харчування, навчальному процесі.
Керівник напряму - к.т.н., доцент ФОМІНА Ірина Миколаївна |
2. «Створення сучасних круп’яних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності» – під керівництвом к.т.н., доцента ФОМІНОЇ Ірини Миколаївни. Виконавцями даної теми є к.т.н, доцент Гавриш Т.В., аспіранти – Івахненко О.О., Савіна І.С.
В рамках цього напряму ведеться робота за темами:
- розробка нових технологій зернових пластівців підвищеної харчової цінності;
- розробка нових технологій круп’яних виробів.
Результати досліджень застосовуються в підприємствах круп’яної промисловості, підприємствах харчування, навчальному процесі.
Керівник напряму - к.т.н., старший викладач БІДЮК Дмитро Олегович |
3. «Розробка інноваційних технологій кормів для непродуктивних тварин» – під керівництвом к.т.н., старшого викладача БІДЮКА Дмитра Олеговича. Виконавцями даної теми є к.т.н, доцент Фоміна І.М., к.с-г.н, доцент Шакула О.О., асистент Боровікова Н.О.
В рамках цього напряму ведеться робота за темами:
- розробка нових технологій кормів для собак;
- розробка технологій кормів для котів та кішок з використанням нової білоквмісної сировини.
Результати досліджень застосовуються в підприємствах комбікормової промисловості та навчальному процесі.