Пт, 19 Апр 2024, 01:22:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Декабрь » 28 » ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ КАФЕДРИ ТПХВ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЕКТІ "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2018"
17:30:56
ПЕРЕМОГА СТУДЕНТКИ КАФЕДРИ ТПХВ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЕКТІ "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2018"
21 грудня 2017 року в Київському національному університеті харчових технологій відбулося закриття всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» та нагородження його переможців дипломами на поїздку до Німеччини.
Конкурс був ініційований благодійним Фондом Бориса Колеснікова для студентів спеціальностей, пов'язаних з харчовими технологіями. Його мета - надати підтримку креативним і цілеспрямованим студентам профільних вузів, дати експертну оцінку їх стартапам і розробкам, стимулювати їх до розвитку вітчизняної харчової галузі.
Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав 30 конкурсантів із заслуженою перемогою та вручив їм дипломи на відвідування кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні. «
Серед переможців конкурсу - студентка 4 курсу ННІ ПХВ Харківського національного технічного університету сільського господарства ім П. Василенка Певна Вікторія, яка навчається за спеціальністю "Харчові технології". Розробкою Вікторії був молочнокислий десерт, який носить профілактично-лікувально характер.   
Уже в січні під час відвідування експозиції в Німеччині  студенти-переможці ознайомляться з новинками галузі - технікою, товарами, інноваціями в Німеччині. 
   

 
Переглядів: 365 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]