Вт, 23 Апр 2024, 21:47:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2011 » Ноябрь » 9 » 25 жовтня 2011 р. відбувся день технолога, щорічно традиційно приурочений до дня заснування кафедри
12:50:02
25 жовтня 2011 р. відбувся день технолога, щорічно традиційно приурочений до дня заснування кафедри


25 жовтня 2011 р. на кафедрі технології переробних і харчових виробництв відбувся день технолога, щорічно традиційно приурочений до дня заснування кафедри.

У святі брали участь студенти кафедри технології переробних і харчових виробництв з першого по п’ятий курс (групи 15-ТЗ, 25-ТЗ, 35-ТЗ, 45-ТЗ та 55-ТЗ), які представили підготовлені творчі композиції.
У склад журі увійшли: директор ННІ ПХВ, завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв, д.т.н., професор Богомолов Олексій Васильович, завідувач кафедри технологій переробних і харчових виробництв, д.т.н., професор Сафонова Ольга Миколаївна, завідувач секції агрономії та екології, професор Солошенко Олексій Васильович, к.т.н., доцент Фоміна Ірина Миколаївна, к.т.н., старший викладач Холодова Олена Анатоліївна.
Розпочато день технолога було з представлення студентами всіх груп борошняної кулінарної продукції на дегустацію членам журі, а саме – пиріжків з капустяною та яблучною начинкою.
Свято супроводжувалося різними конкурсами та виступами, де студенти мали змогу проявити свої творчі здібності. Серед конкурсів було: представлення картин з зернових культур в холі корпусу, де усі бажаючі мали змогу віддати свій голос художній композиції, що сподобалася, «караоке» – озвучування тематично перероблених пісень відомих виконавців, «чорний ящик» – визначення зернових культур на дотик з їх сумішей, «словоблуддя» – складання якомога більше слів з одного, представленого на конкурс, та інші.
Головне, до чого має прагнути майбутній фахівець – це професіоналізм, але професіоналізму без творчого пошуку не буває. День технолога допоміг учасникам проявити та розвинути свої творчі здібності, зробити крок на шляху до професійного росту.
Творча атмосфера і позитивний настрій, що панували протягом свята не залишили байдужим жодного з присутніх.
Високі оцінки отримали усі учасники святкового заходу та були нагороджені грамотами. Третє місце серед учасників свята зайняли студенти четвертого курсу групи 45-ТЗ, друге місце завоювали студенти п'ятого курсу групи 55-ТЗ, а переможцями заходу стали студенти першого курсу групи 15-ТЗ, які набрали максимальну кількість балів. У номінації «ArtGrain» за кращу картину із зерна журі відзначило студентів другого курсу групи 25-ТЗ, а номінацію «Типа технолог» отримала група 35-ТЗ третього курсу.

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  


Переглядів: 1050 | Додав: Дюманж | Теги: День Технолога, кафедра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]