Пт, 19 Апр 2024, 03:56:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов
23 листопада 2017 року в рамках святкування "ДНЯ ТЕХНОЛОГА" кафедрою "Технологій переробних і харчових виробництв" ННІ ПХВ  було організовано виставку-дегустацію хлібобулочних виробів, а саме караваїв та фруктових пирогів. Студенти кожного курсу спеціальності "Харчові технології" повинні були продемонструвати свої кулінарні здібності та власоруч створити традиційний український каравай та пиріг. А вбрані дівчата та хлопці у вишиванки та віночки стали особливістю заходу і свято набуло справжнього українського колориту.  
Оцінювали старання студентів члени почесного журі за смак та зовнішній вигляд виробів: директор ННІ ПХВ Богомолов О.В., начальник учбової частини Калібер ... Читать дальше »
Просмотров: 502 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року кафедра технологій переробних і харчових виробництв відсвяткувала "День технолога", за підтримки студентського комітету ННІ ПХВ. Цьогоріч свято було організовано в стилі кіно. Студенти кожного курсу наосліп обрали свій жанр кінофільму, в якому й праціювали. Було запропоновано 5 жанрів кіно, такі як, триллер, драма, комедія, фентезі та документальний жанр. 
На цій урочистості витала атмосфера неймовірного затишку, тепла,  запалу та невтримного сміху. По-перше студенти кожного курсу повинні були представити свою групу, наступний конкурс - конкурс кураторів, та останній - художній номер за тематикою обраного жанру фільму.
Оцінювали виступи студен ... Читать дальше »
Просмотров: 397 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

16 листопада 2017 року у стінах головного корпусу університету відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий куратор року-2017». Цього року навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв представила к.т.н., доц. Дугіна Катерина Валентинівна. 
Кожен учасник конкурсу мав продемонструвати свої таланти у двох конкурсах: «Візитка», де у вільній розповіді куратори представились публіці, а також порадували глядачів креативним відео та «Творчий конкурс», в якому конкурсанти проявили себе у різних амплуа та поділилися найяскравішими іскорками своєї душі. Звісно, для того, аби оцінити таланти кураторів, було запрошене компетентне журі: Кірюхіна Мар ... Читать дальше »
Просмотров: 462 | Добавил: Дюманж | Дата: 17 Ноя 2017 | Комментарии (0)

10 листопада 2017 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв в рамках "Тижня науки", за підтримки студентського комітету ННІ НХВ відбувся брейн - ринг між студентами 4 та 5 курсів на тему "Харчова хімія". В основі заходу полягала наукова битва між двома командами, які повинні були відподати на запитання ведучого.  Після того, як питання поставлене, ведучий дає команду: «Час!» - після чого звучить сигнал і запускається ігрова система: команди можуть обговорювати і натискати на кнопки. Право відповіді одержує та команда, яка першою натиснула на кнопку. Якщо команда, яка натиснула на кнопку першою дала не правильну відповідь, то іншій команді надається право на ... Читать дальше »
Просмотров: 359 | Добавил: Дюманж | Дата: 13 Ноя 2017 | Комментарии (0)

7 листопада 2017 року у корпусі ННІ ПХВ ХНТУСГ ім.П.Василенка в рамках заходу "Тиждень науки" відбулась виставка-дегустація продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності, організатором якої виступила кафедра технологій переробних і харчових виробництв. 
Участь у виставці-дегустації із задоволенням прийняли студенти 35 ХТ групи, аспіранти кафедри ТПХВ, аспіранти та студенти ХДУХТ та ХТЕІ КНТЕУ. На виставці-дегустації було представлено велику кількість різноманітних продуктів, які мають оздоровчі властивості, такі як, безглютенові хлібці, мафіни, млинці з функціональними дбавками та багато інших смакол ... Читать дальше »

Просмотров: 388 | Добавил: Дюманж | Дата: 08 Ноя 2017 | Комментарии (0)

1 листопада 2017 року кафедру технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ відвідали представники благодійного фонду "Фонд Бориса Колєснікова" з метою підтримки талановитих студентів. Благодійний Фонд «Фонд Бориса Колеснікова» в рамках своєї статутної діяльності реалізує благодійний конкурс за напрямком «Освіта і наука». 10 листопада відбудеться відкриття нового проекту, де на першому етапі студенти повинні зареєструватися на сайті info@kolesnikovfund.org. ... Читать дальше »
Просмотров: 300 | Добавил: Дюманж | Дата: 02 Ноя 2017 | Комментарии (0)

30 жовтня 2017 року на базі кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ проведено науково-дослідну роботу з учнем Харківської загальноосвітньої середньої школи І - ІІІ ступенів № 7, з метою написання наукової роботи МАН.

Під керівництвом завідуючої кафедрою доц. к.т.н. Гавриш Тетяни Володимирівни та заслуженого вчителя України Денисенко Віри Іванівни здійснюється робота за темою: "Технологія парових безглютенових хлібобулочних виробів". 

< ... Читать дальше »
Просмотров: 395 | Добавил: Дюманж | Дата: 31 Окт 2017 | Комментарии (0)

24 жовтня 2017 року студенти 4 курсу на чолі з викладачем кафедри технологій переробних і харчових виробництв к.т.н., доц. Дугіною К.В. відвідали Харківський комбінат хлібопродуктів № 2, який є філією Державної продовольчо-зернової корпорації України. 
Публічне акціонерне товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України» – національний оператор зернового ринку України, лідер у сфері зберігання, переробки, перева ... Читать дальше »
Просмотров: 387 | Добавил: Дюманж | Дата: 26 Окт 2017 | Комментарии (0)

24 жовтня 2017 року студенти 3 курсу на чолі з асистентом кафедри Ізмайловою О.О. відвідали хлібзавод "Кулиничі", який на сьогоднішній день є одним із лідерів  серед національних виробників хлібних виробів. На сьогоднішній день до складу компанії входить 10 спеціалізованих хлібопекарських комплексів в Харківській, Київській, Полтавській областях. До складу компанії входять сучасні логістичні центри з автопарком, що налічує 1 000 спеціалізованих автомобілів, які дозволяють доставляти свіжу продукцію в кожну точку торгової мережі. Продуктивність підприємств становить 650 тонн хлібобулочних виробів на добу. 
Співробітники хлібзаводу постійно &nbs ... Читать дальше »
Просмотров: 445 | Добавил: Дюманж | Дата: 26 Окт 2017 | Комментарии (0)

В жовтні 2017 року триває робота викладачів ННІ ПХВ у профорієнтаційному напрямку та залучення абітурієнтів Харківської області до навчання в ХНТУСГ. Завідуюча кафедрою Технологій переробних та харчових виробництв к.т.н., доц. Гавриш Т.В. відвідала ліцей Масельского А.С. у м. Валки, Баранівську, Ков'яжську, Шарівську загальноосвітні середні школи Валківського району.
Інші викладачі кафедри відвідують  Харківський колледж харчової та переробної промисловості, Харківські школи у всіх районах міста, а також, школи за містом у довколишніх селах та селищах міського типу.
Викладачі університету доповідають інформац ... Читать дальше »
Просмотров: 646 | Добавил: Дюманж | Дата: 18 Окт 2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 20 21 »