Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
« Апрель 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » Архив материалов
13 вересня 2016 року студенти ЄВРО-групи 35 ТЗ ННІ ПХВ розпочали свою наукову подорож. В цей день вони відвідали Київ та побували на всеукраїнській виставці "INPRODMASH&UPAKOVKA", присвяченій харчовим технологіям. На виставці були представлені новітні технології, машини, обладнання для упаковки, обгортки, апарати вакуумного пакування і багато іншого. Зустрілися з представниками фірм-виробників товарів харчової
...
Читать дальше »
|
13 вересня 2016 року на базі виставки "Всеукраїнський тиждень харчових технологій" за підтримки Укрхлібпрому та АККО Інтернешнл в Національному університеті харчових технологій відбулась міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів". У цій конференції прийняла участь к.т.н., доц. Гавриш Тетяна Володимирівна з усною доповіддю на тему: "Технологія безглютенових парових хлібців".
На конференції були присутні науковці з Києва, Одеси, Харкова. ... Читать дальше » |
15 вересня 2016 року на кафедрі Технологій переробних і харчових виробництв відбулося заняття в 55 ТЗм группі по дисципліні "Технологічна майстерня" на чолі з ст. викл. Боровіковою Наталією Олексіївною. Лабораторна робота була присвячена приготуванню різних типів салатів таких як: теплий тип салатів, холодний та фруктовий типи.
Студенти 55 ТЗм групи були в захваті від такого формату лабораторної роботи тому, що наприкінці заняття змогли поласувати смачними шеврами власної кулінарії. Учнями було отримано навички приготування наступних салатів:
|
13-17 вересня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми". Асистент Ізмайлова Олена Олександрівна прийняла участь у цій конференції з усною доповіддю на тему: "Дослідження процесу перетравлювання білків зернових пластівців підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб", "Бадьорість"
...
Читать дальше »
|
6 червня 2016 року до Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка завітали випускники та учні 10-х класів Харківських загальноосвітніх середніх шкіл. Абітурієнти відвідали й кафедру Технологій переробних і харчових виробництв. Викладач кафедри к.т.н., доц. Гавриш Тетяна Володимирівна відповідала за інформаційне забезпечення учнів та вчителів. Майбутнім абітурієнтам було проведено екскурсію по науковим лабораторіям та лекційним аудиторіям кафедри. Було продемонстровано деякі прилади для вимірювання якості харчових продуктів в роботі. Учні із захопленням спостерігали та уважно слух
...
Читать дальше »
|
10-11 травня 2016 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ були днями пам'яті подій другої Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Студенти 2 та 4 курсів підготували виступи до тематики заходу. Фейзопуло Ольга (2 курс, група 25-ТЗ), Субочева Діана та Чіранова Юлія (4 курс, група 45-ТЗ) розповідали викладачам, своїм одногрупникам та студентам з інших курсів історії про членів своєї родини, які воювали на другій Великій Вітчизняній війні, про їх військові здобутки, перемоги, поразки та нагороди. Викладачі кафедри ТПХВ також приєдналися до о
...
Читать дальше »
|
6-8 квітня 2016 року у Національному університеті харчових технологій в місті Києві відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямком підготовки "Харчові технології та інжененрія" ОКР "БАКАЛАВР".
В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань. ... Читать дальше » |
19 квітня 2016 року викладачі кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ д.т.н., проф. Шаніна О.М., к.т.н., доц. Фоміна І.М., к.т.н., доц. Гавриш Т.В. та представники інших кафедр відвідали Ізюмський комбінат хлібопродуктів. Ізюмський КХП є однією з 44 філій, які входять до складу найбільшого в сільському господарстві України публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України».
Ізюмський КХП - лідер в системі виробництва хлібопродуктів на Слобожанщині і один з провідних підприємств з виробництва комбікормів на Україні. Працівники комбінату провели цікаву екскурсію на самому виробництві та залюбки відповіли на запитання. Завідуюча кафедри ТПХВ, д.т.н. проф. Шаніна Ольга Миколаївн ... Читать дальше » |