Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
« Ноябрь 2018 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » РОБОТА ЕКСПЕРТНОЇ КОМІССІЇ З АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОПРОДУКТІВ ТА ЗЕРНОВІ РЕСУРСИ»
13:56:42 РОБОТА ЕКСПЕРТНОЇ КОМІССІЇ З АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОПРОДУКТІВ ТА ЗЕРНОВІ РЕСУРСИ» | |
20-22 листопада 2018 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Шаповаленко О.І., д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій. Член експертної комісії – Прісс О.П., д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету. За результатами перевірки експертна комісія запропонувала акредитувати освітньо-професійну програму «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка з ліцензованим обсягом 25 осіб. З висновком експертної комісії можна ознайомитись тут. | |
|
Всього коментарів: 0 | |