Пт, 29 Мар 2024, 17:19:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » РОБОТА ЕКСПЕРТНОЇ КОМІССІЇ З АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОПРОДУКТІВ ТА ЗЕРНОВІ РЕСУРСИ»
13:56:42
РОБОТА ЕКСПЕРТНОЇ КОМІССІЇ З АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОПРОДУКТІВ ТА ЗЕРНОВІ РЕСУРСИ»
20-22 листопада 2018 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Шаповаленко О.І., д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій.
Член експертної комісії – Прісс О.П., д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету.
За результатами перевірки експертна комісія запропонувала акредитувати освітньо-професійну програму «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка з ліцензованим обсягом 25 осіб. З висновком експертної комісії можна ознайомитись тут.

   
 
Переглядів: 397 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]