Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2017 » Апрель » 7 » XVIII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ"
13:00:48 XVIII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ" | |
6-7 квітня 2017 року у ННІ ПХВ відбулася XVIII Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" . Конференція була присвячена таким проблемам:
1. Сучасні напрямки механізації процесів переробних і харчових виробництв. 2. Сучасні напрямки технології переробних і харчових виробництв. На пленарному засіданні конференції виступили викладачі та аспіранти. Директор інституту д.т.н., проф. Богомогов О.В. та заступник директора к.т.н., доц. Бредихін доповідали про інноваційні технології виробництва круп'яних продуктів. Асистент кафедри ТПХВ Ізмайлова О.О. виступила з доповіддю, де розкривала питання процесу перетравлювання білків зернових пластівців організмом людини. Аспіранти кафедри ТПХВ Мінченко С.М. та Галясний І.В. доповідали про свої дослідження під час створення безглютенових хлібців для людей, хворих на целіакію. Науковцями було відзначено актуальність та перспективу розвитку тем, так як виробництво та удосконалення новітніх харчових технологій є важливим питанням сьогодення як для виробників та і для споживачів. | |
|
Всього коментарів: 0 | |