Пт, 26 Апр 2024, 00:11:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Апрель » 7 » XVIII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ"
13:00:48
XVIII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ "СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ"
6-7 квітня 2017 року у ННІ ПХВ відбулася XVIII Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" . Конференція була присвячена таким проблемам:
1. Сучасні напрямки механізації процесів переробних і харчових виробництв.
2. Сучасні напрямки технології переробних і харчових виробництв. 
На пленарному засіданні конференції виступили викладачі та аспіранти. Директор інституту д.т.н., проф. Богомогов О.В. та заступник директора к.т.н., доц. Бредихін доповідали про інноваційні технології виробництва круп'яних продуктів. Асистент кафедри ТПХВ Ізмайлова О.О. виступила з доповіддю, де розкривала питання процесу перетравлювання білків зернових пластівців організмом людини. Аспіранти кафедри ТПХВ Мінченко С.М. та Галясний І.В. доповідали про свої дослідження під час створення безглютенових хлібців для людей, хворих на целіакію.  
Науковцями було відзначено актуальність та перспективу розвитку тем, так як виробництво та удосконалення новітніх харчових технологій  є важливим питанням сьогодення як для виробників та  і для споживачів.
      
Переглядів: 545 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]