Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
« Апрель 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Кафедру технологій переробних і харчових виробництв розташовано в корпусі на вулиці Мироносицька, 92. Кафедра має чотири навчальні лабораторії (ауд. 108, 308, 309 та 311), дві науково-дослідні лабораторії (ауд. 113А та 310) та комп’ютерний клас (ауд. 206). Кабінет завідувача кафедри знаходиться в 111 аудиторії, викладацька - в 109 аудиторії.
Організаційна робота колективу кафедри забезпечує можливість обговорювати всі важливі питання. За кожним напрямком роботи кафедри закріплений викладач, який допомагає завідуючому кафедри вирішувати конкретні питання.
Викладачі постійно працюють над своїм професійним рівнем: відвідують заняття провідних викладачів кафедри та університету, методичні конференції різних рівнів, використовують в навчальному процесі новітні технології навчання, впроваджують досягнення науки і практики як вітчизняні, так і зарубіжні. Обговорення наукових результатів викладачів ведеться на наукових семінарах, конференціях. Це дає можливість підвищувати наукову і педагогічну кваліфікацію і підтримувати її на високому актуальному рівні.
Щорічно співробітники кафедри підвищують кваліфікацію на базі НТУ «ХПІ» участю у постійно діючих семінарах з різної тематики, зокрема: «Активізація навчального процесу», «Основи педагогічної майстерності», «Використання технологій дистанційного навчання у навчальному процесі», «Сучасні педагогічні технології в освіті», «Використання групової роботи для розвитку професійних і ділових навиків» та інших.
Викладачі кафедри приймають участь в роботі різних підрозділів: Вченій раді ХНТУСГ ім. П. Василенка та НУХТ, Науково-методичній Раді та Раді кураторів ХНТУСГ ім. П. Василенка, Раді та Науково-методичній комісії ННІ ПХВ, Науково-методичній раді Міністерства аграрної політики, а також Міністерства освіти та науки України.
Викладачі кафедри приймають участь у підготовці студентів до участі у Всеукраїнських студентських олімпіадах з напряму підготовки «Харчова технологія та інженерія» ОКР «Бакалавр», а також роботі журі цих олімпіад, на яких студенти займають призові місця та нагороджуються грамотами з різних номінацій.
Викладачі кафедри приймають участь у підготовці студентів до участі у Всеукраїнських студентських олімпіадах з напряму підготовки «Харчова технологія та інженерія» ОКР «Бакалавр», а також роботі журі цих олімпіад, на яких студенти займають призові місця та нагороджуються грамотами з різних номінацій.
Особливу увагу викладачі кафедри приділяють виховній роботі зі студентами, що виконується протягом навчального процесу на усіх видах занять, під час виконання науково-дослідних робіт, в особистих бесідах з різних тематик та відповідає всім вимогам сучасної школи.
На даний час доценти Фоміна І. М., Шакула О. О., Гавриш Т. В., Теймурова А. Т., асистент Бідюк Д. О. є кураторами академічних груп студентів I-V курсів, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання і переробки зерна».
Впродовж навчального процесу співробітники кафедри беруть також участь у громадському житті університету та інституту в заходах різних направлень: зборах трудового колективу, дебютах першокурсника, святах навчального та спортивного характеру, всіляких виставах, новорічних святкуваннях тощо.