Сб, 04 Май 2024, 04:28:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Февраль » 17 » А ВИ ВМІЄТЕ СКЛАДАТИ РЕЗЮМЕ?
21:11:28
А ВИ ВМІЄТЕ СКЛАДАТИ РЕЗЮМЕ?

17 лютого 2014 року на базі Навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв відбувся семінар «Як правильно скласти резюме?» для студентів 5 курсу, що навчаються за спеціальностями «Технологія зберігання та переробки зерна» та «Обладнання переробних і харчових виробництв». Відкрив семінар зам. директора, к.т.н., доцент Півень Михайло Вікторович, який у короткому виді ознайомив зацікавлених у працевлаштуванні студентів із тим, що таке резюме та з якою метою його складають.

Далі із доповіддю виступив спеціаліст Центру практики та працевлаштування студентської молоді, к.т.н., старший викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв БІДЮК Дмитро Олегович. Він розглянув типи резюме, їх структуру, а також акцентував увагу випускників на важливих ключових моментах та принципах складання резюме. Доповідачем було більш детально розглянуто зміст резюме комбінованого типу та звернуто увагу студентів на кожному з пунктів його структури.

Також для випускників було підготовлено спеціальну інструкцію з складання резюме, де у стислій формі описані вимоги, структура, а також надано приклад резюме та невеликий словник слів, що характеризують особисті якості та роботу. Наприкінці семінару Дмитро Олегович зупинився на загальних рекомендаціях по складанню резюме, а також на типових помилках молодих спеціалістів.

Під час семінару студентам було показано цікаві відеоролики щодо загальних рекомендацій з написання резюме та топ-5 помилок при його оформленні.

Інструкцію з складання резюме можна зкачати тут.

 

 

Переглядів: 1357 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]