Вс, 05 Май 2024, 09:13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Май » 16 » НА КАФЕДРІ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ФОТОКОНКУРСУ!
16:38:08
НА КАФЕДРІ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ФОТОКОНКУРСУ!
Протягом чотирьох тижнів в університеті проходив ІІ загальноуніверситетський конкурс-виставка авторських фотографій студентів та співробітників «Подих весни».

І ось 12 травня членами журі було визнано переможців. З понад 120 робіт та 25 учасників від усіх навчально-наукових інститутів, які представляли свої роботи, в номінації «70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників» переміг студент 5 курсу нашої кафедри Комаров Антон з роботою «Воїн». Після конкурсу Антон вирішив поділитися своїми враженнями.


Торік був уперше проведений фотоконкурс, але про нього я пізно дізнався й не мав можливості підготуватися як треба. Але коли цього року було оголошено про чергове проведення такого ж фотоконкурсу – отут я вже був у всеозброєнні. Мною були підготовлені роботи у всіх номінаціях, і в одній з них мені вдалося здобути перемогу. Особливо приємно, що це стала номінація, присвячена 70-річчю перемоги над фашизмом. Будучи учасником цього заходу мені вдалося щось для себе підкреслити для подальшого вдосконалювання у фотомистецтві.

Одне можу сказати, якщо в наступному році буде знову проведений даний конкурс – безсумнівно прийму в ньому участь і звісно ж буду розраховувати на призові місця!
 

Комаров Антон, студент групи 55-ТЗ
 

Щиро вітаємо переможця та бажаємо йому подальшого творчого натхнення!

 

Робота, що перемогла у фотоконкурсі: Воїн
 
Ранкова роса Православні куполи Краса усюди
Танок фонтанів Червень на порозі Працьовитий медонос
Невдовзі прийдуть перші морози У пошуках солодкого нектару Під синім небом квітка розцвіла
   
  Студентський актив університету  
Переглядів: 567 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]