Сб, 04 Май 2024, 04:12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Февраль » 27 » СТУДЕНТАМ КАФЕДРИ У ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ДОПОМАГАЮТЬ ПРЕДСТАВНИКИ САЙТУ
21:51:46
СТУДЕНТАМ КАФЕДРИ У ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ДОПОМАГАЮТЬ ПРЕДСТАВНИКИ САЙТУ

27 лютого 2014 року у навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбувся черговий семінар, присвячений працевлаштуванню випускників: «Пошук роботи через Інтернет: допомога молодому спеціалісту». Семінар проводився представницею сайту «Робота у Харкові» Ганною Володимирівною Ярмаковою.

Послухати доповідь спеціаліста прийшли студенти 4 та 5 курсів, які навчаються за спеціальностями «Технологія зберігання та переробки зерна» й «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Ганна Володимирівна представила загальну схему пошуку роботи на сайті «Робота в Харкові». У своїй доповіді вона торкалася багатьох питань, зокрема, особливостям роботи в мережі Інтернет, розповсюдженим помилковим думкам при працевлаштуванні, проведення співбесіди при влаштуванні на роботу та інших. Велику увагу спеціаліст з працевлаштування приділила особливостям складання резюме.

Ганна Володимирівна застерегла майбутніх спеціалістів щодо можливих небезпечних моментах при пошуку роботи, зокрема, не попадатися на виверти шахраїв, які можуть скористатися недосвідченістю молодого покоління, не витрачати час на непотрібні співбесіди, обережно ставитися до мережевого маркетингу та багато іншого.

Слід зазначити, що представниками сайту «Робота в Харкові» активно використовуються соціальні мережі для працевлаштування, що дозволяє розширити можливості пошуку роботу та працевлаштування за спеціальністю. Зокрема, в соціальній мережі "Вконтакте" є  відповідна тематична група.

Взагалі, в результаті прослуховування матеріалів семінару студенти дізналися багато корисної та цікавої інформації та були щиро вдячні доповідачу.

 

Переглядів: 472 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]