Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2016 » Март » 5 » СТУДЕНТСЬКІ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ. ФАРШИРОВАНІ КАЛЬМАРИ
11:53:13 СТУДЕНТСЬКІ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ. ФАРШИРОВАНІ КАЛЬМАРИ | |
1 березня 2016 року в лабораторії кафедри ТПХВ вирував аромат морепродуктів. На практичному занятті студенти 25 ТЗа групи, які опановують робочу професію "Кухар", готували екзотичне блюдо із кальмарів.
Кальмари - продукт моря, який можна часто побачити на прилавках магазинів, але як і що можна приготувати з нього? Перше, що спадає на думку - салати. Але з кальмарів можна готувати різну смакоту: їх можна запікати, маринувати і навіть варити супи. Мабуть, однією з причин, чому такі продукти в нашій магазинної кошику з'являються не часто - відсутність знань про технології приготування цього примхливого продукту. Студенти спробували це виправити, а знадобилось для цього зовсім небагато - лише навчитися кальмари фарширувати. У такому вигляді їх можна запекти в духовці або просто охолодити і нарізати - так на вашому столі з'явиться величезна різноманітність нових страв. Начиняти кальмари можна картоплею, овочами, курятиною, яйцями, крабовими паличками та багато чим іншим. | |
|
Всього коментарів: 0 | |