Вс, 05 Май 2024, 21:50:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Ноябрь » 24 » ВИСТАВКА "АТО І ХАРКІВЩИНА"
18:15:37
ВИСТАВКА "АТО І ХАРКІВЩИНА"
20 листопада 2015 року студенти ННІ ПХВ на чолі з к.с-г.н., доц. Шакулою О.О. та іншими викладачами ННІ відвідали виставку, присвячену подіям антитерористичної операції на сході України, яка проходить в історичному музеї Харкова.  Експозиція представлена ​​на сходовому майданчику на третьому поверсі. У музеї планують постійно поповнювати експозицію.
В даний час на виставці представлені предмети з місць боїв Збройних сил України та Національної гвардії з незаконними військовими формуваннями на Донбасі. Зокрема, це корпуси реактивних снарядів системи «Град» і мін, гільзи від снаряда САУ «Гвоздика», гільзи від великокаліберних кулеметів, від патронів зенітної установки ЗУ-23-2, автоматів АКМ і АК-74, пістолета Макарова. Також в експозиції представлені шеврони військових формувань, у тому числі з Харківської області.
Мета виставки - вшанувати пам'ять загиблих бійців батальйону «Донбас» Едуарда Ушакова та Кадира Магомедова, а також десятків інших героїв-земляків з різних підрозділів, які брали участь у АТО.

    
Переглядів: 471 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]