Ср, 08 Май 2024, 07:09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2019 » Март » 15
З 12 по 14 березня 2019 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Ковбаса  В.М., д.т.н., професор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.
Член експертної комісії – Хомич Г.П. – д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Вищого навчального закладу Ук ... Читать дальше »
Просмотров: 531 | Добавил: Дюманж | Дата: 15 Мар 2019 | Комментарии (0)