Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
« Апрель 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » Архив материалов
Так хочется ярких цветов и хорошего настроения! Создайте его с помощью необычных и очень веселых блинчиков – разноцветных. Блинчики – одно из любимых блюд, а подкрашенные натуральными красителями наверняка вызовут полный восторг. Можно использовать пищевые красители, но лучше ... Читать дальше » |
В 2013 году Масленица пройдет с 11 по 17 марта. Рецепты блинов на Масленицу - казалось бы, что еще можно
придумать? Блинчик, он же и в Африке блинчик. Но на самом деле все отнюдь не
так просто! Мы предлагаем Вам собственную подборку, которая включает в себя самые
разнообразные и необычные рецепты блинов на Масленицу. Творите!) БЛИНЫ СО СЛАДКОЙ ТВОРОЖНОЙ НАЧИНКОЙ
Вам понадобится: мука 250 г, яйца 3 шт, творог 5-9% 400 г, яичный желток 3 шт., молоко 500 мл, сахар 60 г, растительное масло 45 мл, сладкая творожная масса 400 г, сливочное масло 60 г.
Как готовить: в миску просеять муку, добавить яйца, соль, сахар и половину молока ... Читать дальше » |
Масленица - древнейший народный праздник проводов зимы и
встречи весны. Для нас семь масленичных дней были и остаются самым любимым
временем в году – временем карнавалов, гуляний, игр, и, конечно, вкусных
угощений, среди которых первое место занимают блины.
...
Читать дальше »
|
Цікаве відеослайдшоу зробила своєму колишньому куратору Теймуровій Анжеліці Тарігівні студентка 2012 року випуску Коломієць Діана. У кліпі затронуті цікаві моменти з життя групи 55-ТЗ. Як на мене, це мало подивитися. Це треба пережити...
|
23 лютого 2013 року у Харківському національному технічному університеті імені Петра Василенка відбувся День відкритих дверей. У корпусі по вул. Артема 44 на другому поверсі, починаючи з 9 ранку, можна було ближче ознайомитися з кафедрою технологій переробних і харчових виробництв. Звичайно не обійшлося й без солодощів, якими кожного разу пригощають наші фахівці. Тут можна було поласувати хлібом, пісочним печивом, зефіром та мармеладом, які були виготовлені студентами-технологами напередодні заходу. ... Читать дальше » |
22 лютого 2013 року хороброю командою 35-ТЗ було "відкрито" шлях у
розкритті своїх кулінарних здібностей за новою дисципліною "Технологія
харчування". Вони сміливо та рішуче підкорили серця гурманів соусами
власного виробництва! Із історії
соусів. Всі знамениті соуси були створені в XVII, XVIII – початку XIX століття.
Характерно, що авторами соусів [
...
Читать дальше »
|
Свято це завжди весело і приємно особливо коли це твоє свято!
15 листопада 2011 р. відбувся гала концерт, свято студентів 1 курсу. Це був ювілейній 10-й Дебют першокурсника. Студенти дивували нас своїми номерами які оцінювало журі. Всі факультети сумлінно підготувались до свята, аби порадувати й здивувати журі та глядачів. Це їм дійсно вдалося. Велика кількість різноманітних номерів які припали до душі кожному: танці, пісні, акробатичні та комедійні номери. Нашу кафедру представляли: Пахуча Катя з піснею (Виват Король) ... Читать дальше » |
25 жовтня 2011 р. на кафедрі технології переробних і харчових виробництв відбувся день технолога, щорічно традиційно приурочений до дня заснування кафедри. У святі брали участь студенти кафедри технології переробних і харчових виробництв з першого по п’ятий курс (групи 15-ТЗ, 25-ТЗ, 35-ТЗ, 45-ТЗ та 55-ТЗ), які представили підготовлені творчі композиції. У склад журі увійшли: директор ННІ ПХВ, завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виро ... Читать дальше » |