Чт, 02 Май 2024, 13:51:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Декабрь » 28
21 грудня 2017 року в Київському національному університеті харчових технологій відбулося закриття всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» та нагородження його переможців дипломами на поїздку до Німеччини.
Конкурс був ініційований благодійним Фондом Бориса Колеснікова для студентів спеціальностей, пов'язаних з харчовими технологіями. Його мета - надати підтримку креативним і цілеспрямованим студентам профільних вузів, дати експертну оцінку їх стартапам і розробкам, стимулювати їх до розвитку вітчизняної харчової галузі.
Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав 30 конкурсантів із заслуженою перемогою та вручив їм дипломи на відвідування кондитерської вис ... Читать дальше »
Просмотров: 366 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Дек 2017 | Комментарии (0)

У грудні 2017 року на кафедрі ТПХВ ННІ ПХВ відбулась серія міжкафедральних наукових семінарів присвячених виробництву круп’яних та хлібних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. Аспіранти кафедри доповідали про свої наукові розробки, які представлені в дисертаційних роботах. Асистент Ізмайлова О.О. виступила з доповіддю на тему: "Вдосконалення технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності" (науковий керівник - к.т.н., доц. Фоміна І.М.), аспірант Мінченко С.М. на тему " ... Читать дальше »
Просмотров: 437 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Дек 2017 | Комментарии (0)