Вс, 26 Май 2019, 20:22:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 5 КУРСУ
НА 9 СЕМЕСТР 5 курсу та 11 семестр 6 курсу 2015-2016 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ
група 55-ТЗ, 55-ТЗМ, 65-ТЗМ
 
День Пара 55-ТЗ  Аудиторія 55-ТЗМ Аудиторія 65-ТЗМ
Дисципліна Дисципліна Дисципліна
Понеділок

1

Інноваційний  менеджмент   208 А Інноваційний  менеджмент   208 А Філософія людського спілкування 311 Д
2 Оптимізація технологічних процесів в галузі 309 Д Наукова дослідна робота 311 Д Інновац.інженеринг зерноперероб.підпр.з КП 208 Д
Управління розвит.персоналу208 Д
3 Оптимізація технологічних процесів в галузі 309 Д Безпека продукції в галузі    308 Д Управління розвит.персоналу208 Д
4 Оптимізація технологічних процесів в галузі    309 Д Методика викладання спец. дисциплін    311 Д  
Цивільний захист   3 Д
Вівторок 1 Операційний менеджмент  313 А Інновац. техн. переробки зерна 108 Д  
2

Експл. технол. облад. в галузі

1а Д Інноваційні технології переробки зерна  108 Д Ділова укр.мова211 Д
    Ділова укр.мова211 Д
3         Методологія харч.науки108 Д
        Методологія харч.науки108 Д
4 Обслуговування машин та охорона праці   112 Д Обслуговування машин та охорона праці   112 Д Методологія харч.науки108 Д
Середа 1 Актуальні проблеми технології галузі    311 Д     Інновац.інженеринг зерноперероб.підприємств з КП308 Д
2 Актуальні проблеми
технології галузі
311 Д     Продукція функціонального призначення108 Д
3 Актуальні проблеми
технології галузі    
311 Д     Продукція функціонального призначення108 Д
4          
Четвер 1 Економіка галузі     306 Д      
2 Управління якістю
Продукції
309 Д      
3 Управління якістю
Продукції
309 Д      
4          
П'ятниця 1          
2 Енергозабезпечення підприємств в галузі   108 Д      
3 Методика визначення нешкідливості харчових продуктів    309 Д      
4 Методика визначення нешкідливості харчових продуктів    309 Д