Вс, 26 Май 2019, 20:21:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЯХ, СЕМІНАРАХ, ВИСТАВКАХ

 

Динаміка участі в наукових конференціях протягом 2006-2013 рр.
Виступ Шаніної Ольги Миколаївни на 8th international CIGR technical symposium advanced food processing and quality management, Китай, Гуанчжоу, 2013 р.
Шаніна Ольга Миколаївна та Дугіна Катерина Валентинівна відвідують інноваційний центр «Grains innovation laboratory»
Шаніна Ольга Миколаївна, Теймурова Анжеліка Тагирівна та Дугіна Катерина Валентинівна в інноваційному центрі "P.O.S. Bio-Sciences" з віце-президентом Rick Green

Наші викладачі щорічно приймають участь у наукових конференціях, семінарах, конкурсах різного рівня, а також у міжнародних виставках, симпозіумах, конгресах, форумах.

З часів заснування кафедри до нинішнього часу співробітники кафедри взяли участь майже у 63 конференціях, у тому числі 15 закордонних.

Географія участі нашого колективу у наукових конференціях різного рівня постійно розширюється (USA, Leesburg, Фінляндія, м Хельсінкі, Болгарія, м. Варна, Греція, м. Афіни, Китай, м. Гуанчжоу, Росія, м. Москва, Санкт-Петербург, Саратов, Воронеж, Бєлгород, Білорусь, м. Могильов, Україна, м. Харків, Київ, Одеса, Вінниця, Луганськ тощо).

Останнім часом наші викладачі прийняли участь у багатьох міжнародних конгресах, форумах, сімпозіумах. У 2011 р. д.т.н., професор Шаніна Ольга Миколаївна прийняла участь у 11-му Міжнародному конгресі з харчових технологій та інженерії (Греція, м. Афіни, 2011 р.), 8 international CIGR technical symposium on Advanced Food Prossesing and Quality Management (Китай, Гуанчжоу, 2013).

Протягом 2013 року д.т.н., професор Шаніна Ольга Миколаївна приймала участь у семінарах: University of Saskachevan «System analysis and modelling in food technology», Guest lecture «Innovative technologies and equipment for grain processing».

Професор Шаніна Ольга Миколаївна та асистент Дугіна Катерина Валентинівна приймали участь у відвідуванні 3 інноваційних центрів: «Grain Innovation Laboratory», «P.O.S. Bio-Sciences», «Food Centre», проводили переговори з Harley Dickinson, strategic advisor – International Initiatives, відвідували лабораторій кафедри Food & Bioproduct Sciences у супроводженні Michael T. Nickerson, Ph.D. SRP Chair of Protein Quality & Utilization, приймали участь у відеоконференціях з наукових питань з Michael T. Nickerson, Ph.D.SRP Chair of Protein Quality & Utilization, Bob Tyler Ph.D., Professor, Angelika Teymurova та семінарах: Rick Green, Ph.D. Vice President of P.O.S., Shannon Hood-Niefer, Ph.D. Vice President of Food Centre.

Фахівці кафедри відвідали майже 15 виставок, на яких вони представляють свої інноваційні розробки, а також мають можливість ознайомитися з науковими досягненнями провідних лідерів харчової індустрії та сільського господарства.

Викладачі (професор Шаніна Ольга Миколаївна, доцент Фоміна Ірина Миколаївна, асистенти Бідюк Дмитро Олегович та Дугіна Катерина Валентинівна) приймають участь у наукових та науково-методичних семінарах, де розглядаються питання, присвячені сучасним педагогічним технологіям в освіті (2011-2012 р.), сучасним задачам, проблемам виробництва, стану стандартизації харчової та сільськогосподарської продукції тощо (2013 р.).

У 2012 році асистент Бідюк Дмитро Олегович прийняв участь у Міжнародному конкурсі інвестиційних та інноваційних проектів «Харківські ініціативи» з проектом «Переробка ядра соняшникового насіння для використання у складі напівфабрикатів із сиру кисломолочного» та отримав диплом фіналіста в номінації «Кращий інвестиційний проект кластеру «Виробництво та переробка сільськогосподарської продукції та виробництво продуктів харчування»».