Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2019 Март 15 » АКРЕДИТАЦІЯ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
14:45:26 АКРЕДИТАЦІЯ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | |
![]() Голова експертної комісії – Ковбаса В.М., д.т.н., професор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Член експертної комісії – Хомич Г.П. – д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі, доктор технічних наук, професор На підставі проведеної чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка на відповідність освітньої діяльності Ліцензійним умовам надання освітніх послуг у сфері вищої освіти та Державним вимогам до акредитації, експертна комісія: 1. Відзначає, що освітньо-професійна програма, навчальний план, пояснювальна записка до навчального плану та показники, що характеризують забезпечення їх виконання, в цілому відповідають встановленим вимогам і забезпечують державну гарантію якості освітнього процесу. 2. Вважає, що кадрове, матеріально-технічне, навчально-методичне, інформаційне забезпечення підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» відповідає Ліцензійним умовам надання освітніх послуг у сфері вищої освіти та Державним вимогам до акредитації. 3. Вважає за необхідне висловити рекомендації керівництву університету, які не входять до складу обов’язкових і не впливають на рішення про акредитацію, але дозволять поліпшити якість підготовки фахівців: - в межах навчального плану підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» передбачити виконання курсової роботи (проекту) та виконання випускової кваліфікаційної роботи у вигляді дипломної роботи (проекту); - приділити більшу увагу збільшенню кількості публікацій викладачів у виданнях, включених до міжнародних науково-метричних баз, зокрема, Sсорus, Web of Sсіеnсе; - постійно поповнювати фонди бібліотеки сучасними паперовими та електронними підручниками і навчальними посібниками українською та англійською мовами; - продовжити удосконалення матеріально-технічної бази навчальних і наукових лабораторій випускової кафедри сучасними приладами для обробки результатів науково-дослідних робіт. Експертна комісія пропонує акредитувати напрям підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка згідно ліцензії. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
|
Всього коментарів: 0 | |