Чт, 25 Апр 2024, 21:48:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Июнь » 26 » БАКАЛАВРИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ СВОЇ ДИПЛОМНІ ПРОЕКТИ
12:34:24
БАКАЛАВРИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ СВОЇ ДИПЛОМНІ ПРОЕКТИ

Протягом двох днів, 25 та 26 червня, проходив захист дипломних проектів бакалаврів, які ретельно готувалися до цієї важливої в своєму житті події. Наші студенти представляли свої проекти реконструкції, доповідали о результатах, відповідали на запитання. Це був перший захист у їх житті. Нервували всі - й студенти, й їх наукові керівники.

На захисті бакалаврів оцінювали члени державної екзаменаційної комісії - директор ННІ ПХВ, д.т.н., проф. БОГОМОЛОВ Олексій Васильович, завідувач кафедри, д.т.н., проф. ШАНІНА Ольга Миколаївна, к.т.н., доц. ФОМІНА Ірина Миколаївна, к.т.н., доц. ГАВРИШ Тетяна Володимирівна.

В результаті юні науковці отримали не лише високі позитивні оцінки, але й багатий життевий та науковий досвід, який у подальшому дасть змогу їм врахувати недоліки та кваліфіковано підійти до написання наукових робіт на наступних курсах.

Щиро вітаємо наших бакалаврів з цією знаменною подією та бажаємо, щоб кожен з них вибрав той шлях, який у майбутньому приведе до найшвидшого успіху та фінансового благополуччя!


Переглядів: 656 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]