Сб, 20 Апр 2024, 02:53:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Февраль » 19 » ЧАРІВНЕ СВЯТКУВАННЯ МАСЛЯНОЇ
19:57:17
ЧАРІВНЕ СВЯТКУВАННЯ МАСЛЯНОЇ
Масляна походить вiд старовинного язичницького свята проводів зими, що зберігалося після прийняття християнства. Це перш за все багато ситної їжі, оскільки немає нічого заторного в тому, щоб в цей час поласувати, скуштувати самих різноманітних страв, не відмовляючи собі ні в чому. Головною стравою на масляну є, як відомо, млинці, якi печуть кожного дня з понеділка. Також Масляна відома всенародним гулянням: це танці, співи, катання з гірок, на санчатах, спорудження масляного опудала, костри тощо.

Дуже весело зустріли і в нашому ННІ ПХВ 19 лютого 2015 року не одне, а навпаки подвійне свято, а саме День відкритих дверей і саму Масляну. На свято завітали всі бажаючі, майбутні випускники шкіл, коледжів, технікумів. На початку свята з привітальними словами виступив заступник директора ННІ ПХВ Бредихін Вадим Вікторович, а Міленін Андрій Миколайович коротко розповів про умови вступу до університету.

Саме свято включало в себе святковий концерт, веселі конкурси, виступи художньої самодіяльності, частування солодким попкорном і млинцями, які, до речі, виготовили власноруч наші студенти!

Метою заходу було ознайомити майбутніх абітурієнтів з навчально-науковим інститутом переробних і харчових виробництв, більш детальніше розглянути перелік напрямів та спеціальностей. Чималу увагу звернули саме на спеціальність «Технологія зберігання та переробки зерна». Вважаю, що наші гості зроблять правильний вибір на користь нашого інституту!

Рогіз Аліна, група 25-ТЗ

Переглядів: 522 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]