Пт, 26 Апр 2024, 02:07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Октябрь » 25 » ДЕНЬ ТЕХНОЛОГА!
23:39:13
ДЕНЬ ТЕХНОЛОГА!
24 жовтня 2014 року наша кафедра відсвяткувала "День Технолога", який щорічно приурочений до дня її народження та вперше був організований в колоритній українській тематиці. На цій урочистості витала атмосфера затишку, тепла та запалу. Усе, починаючи з одягу, аксесуарів, пісень, конкурсів, закінчуючи борошняними кулінарними виробами, містило елементи національного стилю. Особливий настрій створили студентські номери сучасних жанрових композицій - бітбоксу та відеопрезентацій.

Студентами було підготовлено 3D-моделі "макаронних млинів", тварин з тіста. Особливо постаралися молоді учасники при випічці короваїв, які були неперевершеними як зовні, так і за смаком! Журі це підтвердило! Гостями свята були проректор з науково-педагогічної роботи Жила Віктор Іванович, директор ННІ ПХВ Богомолов Олексій Васильович, заступники директора Денисенко Сергій Анатолійович та Бредихін Вадим Вікторович.

Несподіваним виявилося, що для кураторів студенти їх груп також підготували конкурс - хто швидше за всіх з'їсть желе з допомогою палички! Заслуговує увагу те, що кожен з курсів підготував відеопрезентацію своєї команди. За оцінкою журі перше місце в цьому році виборов 2 курс.
Як це було - дивіться далі...

 



День Технолога, 2014 р.



Відеопрезентація групи 15-ТЗ



Відеопрезентація групи 25-ТЗ



Презентація групи 35-ТЗ



Відеопрезентація групи 45-ТЗ



Відеопрезентація групи 55-ТЗ

Переглядів: 651 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]