Чт, 28 Мар 2024, 18:21:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Ноябрь » 21 » ДЕНЬ ТЕХНОЛОГА-2016
08:45:45
ДЕНЬ ТЕХНОЛОГА-2016
 17 листопада 2016 року кафедра технологій переробних і харчових виробництв відсвяткувала "День технолога" який щорічно приурочений до дня її народження та вперше був організований в колоритній українській тематиці. На цій урочистості витала атмосфера затишку, тепла та неймовірного запалу.
Гостями свята були перший проректор Лисиченко Микола Леонідович, директор ННІ ПХВ Богомолов Олексій Васильович, заступники директора Денисенко Сергій Анатолійович та Бредихін Вадим Вікторович, доцент кафедри математики Сичова Тетяна Олександрівна.
Особливістю цьогорічного святкування було спеціальне завдання, при виконанні якого студенти могли розкрити потенціал художника  та розробити герб кафедри ТПХВ. Герб-переможець отримав можливість стати офіційним символічним атрібутом кафедри. А також традиційно, студентами всіх курсів спеціальності "Харчові технології" на виставці-дегустації було представлено солодощі з листкового тіста та хліб, який виготовлений за різними не традиційними технологіями.  
А який цікавий та добрий конкурс підготували студенти для  кураторів! Головною ідеєю було відображення свого бачення відносин студент-куратор на папері! Цей конкурс викликав шквал позитивних емоцій та радощів. 
Заслуговує увагу те, що кожен з курсів підготував відеопрезентацію своєї команди та озвучення відеоролика на сміхотворний лад. За оцінкою журі перше місце в цьому році виборов 3 курс. Вітаємо 35 ХТ групу з перемогою та бажаємо наснаги для наступних перемог!

        
Переглядів: 480 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]