Сб, 20 Апр 2024, 14:33:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Апрель » 25 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ТА СОЛОДКІ ПРИГОЩАННЯ НАШОЇ КАФЕДРИ
17:11:59
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ТА СОЛОДКІ ПРИГОЩАННЯ НАШОЇ КАФЕДРИ
25 квiтня 2015 року наш елiтний та успiшний Харкiвський нацiональний технiчний унiверситет сiльського господарства iменi Петра Василенка гостинно зустрічав гостей, майбутніх абітурієнтів.

Кафедру технологій переробних і харчових виробництв представляли к.с.-г.н., доц. Шакула Олександр Олександрович та к.т.н., ст. викл. Бідюк Дмитро Олегович. Усіх бажаючих щедро пригощали різноманітними кондитерськими виробами, які старанно та з душою виготовила група майбутніх інженерів-технологів 35-ТЗ!


 



Майбутні абітурієнти на цьому заході ознайомилися з умовами навчання та особливостями студентського життя в університеті, а також з перспективами розвитку навчального закладу та тими новаціями, якi запроваджуються в навчальному процесі підготовки кваліфікованих кадрів.

Всі бажаючі могли детальніше ознайомитися також з Навчально-науковими інститутами університету, поспілкуватися із директорами, переглянути їх досягнення і особисто оцінити на якому кваліфіковано високому рівні відбувається підготовка студентів.

Ключовим моментом дня відкритих дверей стало звернення ректора університету Тiщенка Леоніда Миколайовича до абітурієнтів. Ректор пояснив гостям, що наш університет відрізняється вiд десятків йому подібних, що освіта, здобута тут, особливо цінна і окреслив перспективи, які чекають на випускників. Після промови ректора виступив Міленін Андрій Миколайович, який розповів про умови вступу і відповів на всі питання.

Завершальним етапом став невеличкий концерт, який підготовили творчі студентські колективи університету.

А взагалі вiд зустрічі задоволення отримали всі. В першу чергу, абітурієнти та їх батьки, якi отримали достатньо інформації, яка їх зацікавила, а університет – надію, що його майбутні абітурієнти будуть найкращі.

Рогіз Аліна, група 25-ТЗ


Переглядів: 628 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]