Ср, 24 Апр 2024, 15:00:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Февраль » 14 » ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ В НАШОМУ ІНСТИТУТІ
22:01:17
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ В НАШОМУ ІНСТИТУТІ
14 лютого увесь світ святкує День закоханих, коли кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному та трепетному почуттю як кохання, подарувати валентинку, квіти, іграшку чи зізнання у своїх щирих почуттів. Саме цей день окриляє та дарує надію на взаємне і вічне кохання.

Романтична атмосфера в цей день панувала і в нашому інституті. Кожен студент намагався по-особливому продемонструвати важливість цього свята. Для цього в холі інституту була встановлена "Стіна кохання", де студенти залишали любовні побажання, приготували поштові скриньки для того, щоб кожен міг зізнатися у своєму коханні, кинувши туди валентинку.

Ведучі запропонували закоханим парам взяти участь у різноманітних конкурсах. Бажання взяти участь у конкурсах виявили чотири пари. Вони мали знову позмагатися за головний приз в цьому році - квитки до кінотеатру на прем'єру гучного фільму "50 відтінків сірого". Однак, щоб його вибороти треба було проявити себе влучними стрільцями, довести свою вірність та стати знавцем компліментів.

Такого типу захід став нагодою для багатьох закоханих проявити, і цим самим закріпити свої почуття.

Свято цього року відзначалося неординарністю, оскільки з упевненістю можна сказати, що цей День Святого Валентина залишиться в пам'яті студентів надовго :)

 
Рогіз Аліна, група 25-ТЗ


Переглядів: 506 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]