Пт, 29 Мар 2024, 14:29:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2013 » Декабрь » 12 » ДОПОМОГА У ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ
20:08:16
ДОПОМОГА У ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ

12 грудня 2013 року в Навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбувся семінар: «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ». В роботі семінару приймали участь випускники ННІ ПХВ кафедр технологій переробних і харчових виробництв й обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв, викладачі, представники Центру практики та працевлаштування ХНТУСГ ім. П. Василенка та представники Харківського міського центру зайнятості.

Відкрив семінар доцент Півень Михайло Вікторович, який ознайомив студентів-випускників з роботою Центру практики та працевлаштування ННІ ПХВ. Він зауважив, що метою діяльності Центру є вирішення питань працевлаштування студентської молоді після закінчення навчання за набутими спеціальностями, забезпечення її зайнятості у вільний від навчання час та під час літніх канікул, сприяння розвитку молодіжних ініціатив у трудовій сфері.

Про стан ринку праці та послуг харківської області доповіла головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг молоді Харківського міського центру зайнятості Гізело Олена Іванівна. Вона ознайомила випускників із правилами та важливими нюансами складання резюме для роботодавців. Вона на прикладі відеосюжетів продемонструвала як грамотно треба себе презентувати роботодавцю та які моменти є негативними та можуть перешкодити прийому на роботу.

Після семінару Олена Іванівна та Михайло Вікторович консультували студентів з приводу особистих питань працевлаштування.

 

Переглядів: 453 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]