Вт, 23 Апр 2024, 19:05:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Апрель » 14 » ЕКСКУРСІЯ НА НАУКОВО-ДІАГНОСТИЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ ТОВ "АГРОГЕН"
10:12:17
ЕКСКУРСІЯ НА НАУКОВО-ДІАГНОСТИЧНУ ЛАБОРАТОРІЮ ТОВ "АГРОГЕН"
4 квітня 2017 року студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка на чолі з викладачами кафедри технологій переробних і харчових виробництв к.т.н., доц. Дугіною К.В. та кафедри економіки і маркетингу к.т.н., доц. Кравченко О.М. відвідали науково-діагностичну лабораторію ТОВ "Агроген". 
Діагностична лабораторія ТОВ «агроген» організована в 2012 році провідними фахівцями України в області фітопатології, селекції, генетики та молекулярної генетики.
Лабораторія пропонує широкий спектр аналізів з використанням традиційних і сучасних молекулярних і біохімічних методів, що забезпечить контроль та сертифікацію якості сортової приналежності насіннєвого і посадкового матеріалу, своєчасну і високоспецифічного діагностику фітопатогена насіння і рослин, моніторинг фітосанітарного стану посівів і збереження сільськогосподарської продукції, а також діагностику інфекційних захворювань домашніх і сільськогосподарських тварин, діагностику генетично модифікованих об'єктів (ГМО); виявлення глютену у харчових продуктах та багато іншого.
  
 
Переглядів: 770 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]