Сб, 20 Апр 2024, 14:10:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2019 » Март » 10 » ЕКСКУРСІЯ НА РОГАНСЬКИЙ ПИВЗАВОД "AB InBev"
14:39:16
ЕКСКУРСІЯ НА РОГАНСЬКИЙ ПИВЗАВОД "AB InBev"
5 березня 2019 року відбулась екскурсія на Роганский пивзавод "AB InBev" для студентів 3,4 та 5 курсів навчально-наукового інституту «Переробних і харчових виробництв».
Захід складався з декількох етапів, по-перше, були представлені рекламні ролики і презентація, під час якої виступали співробітники, починаючи від лаборантів і закінчуючи генеральним директором, кожен з них розповідав як він потрапив на роботу і досяг таких висот. Студенти, які ставили цікаві питання отримували подарунки у вигляді ручок із зображенням "AB InBev". Представники компанії розповідали про перспективу кар'єрного зростання, про практику за кордоном для підвищення кваліфікації і про спеціальну академію, в якій навчатимуться майбутні співробітники. Після цього була коротка пауза, на якій студенти змогли смачно пообідати.
На наступному етапі студентів розбили по групах (залежно від марок пива, які виробляються на заводі) і за кожною групою був закріплений провідний куратор. Кожній групі студентів дали по 35 листочків, на яких були надруковані технологічні стадії приготування пива. Завданням було скласти правильну технологічну схему. Також, студентам була надана можливість ознайомитися з вакансіями і заповнити бланки з бажаним місцем роботи, залишивши свої контакти. Після цього була невелика перерва.
Далі розпочався третій етап заходу, під час якого було проведено міні – співбесіду. Співбесіда проводилась у нестандартному форматі. Стільці були розставлені в 2 кола. На 3-х стільцях сиділи студенти, а перед ними - співробітник підприємства, який ставив питання кожному із  студентів. Кожні 12 хвилин студенти переходили до іншого представника.
Таким чином, представниками компанії "AB InBev" було проведено одразу кілька корисних заходів одночасно: екскурсія, конкурс, співбесіда та багато чого іншого. 
  
Переглядів: 497 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]