Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2019 Март 10 » ЕКСКУРСІЯ НА РОГАНСЬКИЙ ПИВЗАВОД "AB InBev"
14:39:16 ЕКСКУРСІЯ НА РОГАНСЬКИЙ ПИВЗАВОД "AB InBev" | |
![]() Захід складався з декількох етапів, по-перше, були представлені рекламні ролики і презентація, під час якої виступали співробітники, починаючи від лаборантів і закінчуючи генеральним директором, кожен з них розповідав як він потрапив на роботу і досяг таких висот. Студенти, які ставили цікаві питання отримували подарунки у вигляді ручок із зображенням "AB InBev". Представники компанії розповідали про перспективу кар'єрного зростання, про практику за кордоном для підвищення кваліфікації і про спеціальну академію, в якій навчатимуться майбутні співробітники. Після цього була коротка пауза, на якій студенти змогли смачно пообідати.
На наступному етапі студентів розбили по групах (залежно від марок пива, які виробляються на заводі) і за кожною групою був закріплений провідний куратор. Кожній групі студентів дали по 35 листочків, на яких були надруковані технологічні стадії приготування пива. Завданням було скласти правильну технологічну схему. Також, студентам була надана можливість ознайомитися з вакансіями і заповнити бланки з бажаним місцем роботи, залишивши свої контакти. Після цього була невелика перерва.
Далі розпочався третій етап заходу, під час якого було проведено міні – співбесіду. Співбесіда проводилась у нестандартному форматі. Стільці були розставлені в 2 кола. На 3-х стільцях сиділи студенти, а перед ними - співробітник підприємства, який ставив питання кожному із студентів. Кожні 12 хвилин студенти переходили до іншого представника.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |