Сб, 20 Апр 2024, 03:12:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Март » 24 » І ЗНОВУ ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ІЗЮМСЬКОГО ЗЕМЛЯЦТВА...
08:38:09
І ЗНОВУ ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ІЗЮМСЬКОГО ЗЕМЛЯЦТВА...

24 березня 2014 року на кафедрі пройшла чергова зустріч зі студентами університету, які мешкають в ізюмського районі.

Відкрили засідання доцент кафедри ГАВРИШ Тетяна Володимирівна та старший викладач БІДЮК Дмитро Олегович.

Першим було розглянуто питання щодо виконання профорієнтаційної роботи студентів в ізюмському районі. Викладачі роздали необхідний додатковий агітаційний матеріал. Ними було кореговано профорієнтаційну роботу студентів, що виконується, а також зосереджено увагу на важливих моментах при спілкуванні з випускниками шкіл ізюмського району щодо вступу до університету.

На зустрічі були присутні студенти 1-5 курсів Навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Дмитро Олегович нагадав студентам інформацію, що стосується напрямів підготовки, спеціальностей, які є в університеті та можуть зацікавити майбутніх абітурієнтів, а також окреслив перелік відповідних конкурсних предметів.

Всього за студентами ізюмського земляцтва закріплено 7 шкіл, серед яких Ізюмський професійний ліцей, гімназія № 3, школа № 6, школа № 10, школа № 11, Левківська школа І-ІІІ ступенів, Липчанівський навчально-виховних комплекс.

Доцент ШАКУЛА Олександр Олександрович виступив з доповіддю про організацію самостійної роботи та шляхи її удосконалення. Олександр Олександрович розкрив суть поняття «самостійна робота» та відмітив яким чином її треба реалізовувати. Він пояснив студентам роль самостійної роботи в освітньому процесі, а також розглянув фактори, що сприяють активізації самостійної роботи.

Взагалі зустріч пройшла плідно. Наступна зустріч зі студентами згідно плану робіт заплановано на травень.

 

Переглядів: 439 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]