Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2017 » Апрель » 21 » ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗА НАПРЯМКОМ "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІ ТА ІНЖЕНЕРІЯ"
08:07:01 ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗА НАПРЯМКОМ "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІ ТА ІНЖЕНЕРІЯ" | |
4-6 квітня 2017 року у Харківському держаовному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямком підготовки "Харчові технології та інжененрія" ОКР "БАКАЛАВР".
В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань. Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 3 курсу Фейзопуло Ольга і Безбородова Катерина та студентка 4 курсу Убайтаєва Маліка. За підсумками олімпіади студенти були нагороджені дипломом за ІІІ місце та грамотою переможця у номінації "Кращі знання методів контролю в харчових технологіях". | |
|
Всього коментарів: 0 | |