Сб, 20 Апр 2024, 03:34:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Апрель » 28 » ІЗЮМСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ
19:09:26
ІЗЮМСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ
19 квітня 2016 року викладачі кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ д.т.н., проф. Шаніна О.М., к.т.н., доц. Фоміна І.М., к.т.н., доц. Гавриш Т.В. та представники інших кафедр відвідали Ізюмський комбінат хлібопродуктів. Ізюмський КХП є однією з 44 філій, які входять до складу найбільшого в сільському господарстві України публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України».
Ізюмський КХП - лідер в системі виробництва хлібопродуктів на Слобожанщині і один з провідних підприємств з виробництва комбікормів на Україні.
Працівники комбінату провели цікаву екскурсію на самому виробництві та залюбки відповіли на запитання. Завідуюча кафедри ТПХВ, д.т.н. проф. Шаніна Ольга Миколаївна дала інтерв'ю журналістам місцевого телебачення, де розповіла про закордонні інноваційні технології виробництва комбікормів для домашніх тварин, а саме кішок та собак. А також, про інші новітні розробки науковців Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка.  

        
Переглядів: 463 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]