Сб, 20 Апр 2024, 04:01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Февраль » 25 » Я СПІЛКУЮСЯ РІДНОЮ МОВОЮ
18:33:55
Я СПІЛКУЮСЯ РІДНОЮ МОВОЮ
Яке це диво – людська мова. Вона дає можливість людині чути, сприймати, думати, говорити. Без мови неможливе життя людей. Мова – це шлях, яким людина йде від колиски до усвідомлення себе громадянином. Її потрібно не лише любити, а й берегти, вивчати і знати.

За ініціативою студентського комітету ХНТУСГ та за підтримки  канатного парку «Корсар» ТРЦ Французький бульвар і Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної ради був проведений цьогорічний конкурс студентських творчих робіт «Я спілкуюсь рідною мовою», який приурочений святкуванню 85-річчю Харківського національного технічного університету сільського господарства імені П.Василенка. Конкурс проводився за номінаціями: «Кращий поетичний твір», «Кращий прозовий твір», «Краща аматорська пісня», «Кращий витвір образотворчого мистецтва», «Краща графічна робота», «Краща фотографія».

Проведений конкурс надав можливість виявити талановиту молодь університету у таких напрямках як поезія, проза, образотворче мистецтво, фотографія, графічна робота й цим самим дізнатися бачення студентів на побут рідної нації, її традиції, їх відношення до спілкування рідною мовою.

Взагалі участь у конкурсі взяло 19 учасників. Нашу кафедру представляли студентка 1 курсу Анастасія Вовк та студент 2 курсу Іван Маслій.

За підсумками обговорення членів журі були нагороджені кращі студенти грамотами та подарунковими сертифікатами від спонсорів конкурсу.

Рогіз Аліна, група 25-ТЗ


Переглядів: 523 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]