Пт, 19 Апр 2024, 09:26:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Ноябрь » 6 » ЯК УСПІШНО ПРОЙТИ СПІВБЕСІДУ ПРИ ПРИЙОМІ НА РОБОТУ
19:03:54
ЯК УСПІШНО ПРОЙТИ СПІВБЕСІДУ ПРИ ПРИЙОМІ НА РОБОТУ
6 листопада 2014 року в Навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбувся семінар для майбутніх випускників «Як успішно пройти співбесіду при прийомі на роботу», який підготовив ведучій спеціаліст центру, к.т.н., старший викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв Бідюк Дмитро Олегович.

Семінар було розпочато заступником директора ННІ ПХВ, к.т.н., доцентом Півнем Михайло Вікторовичем, який представив доповідача студентам 4 та 5 курсу кафедр технологій переробних і харчових виробництв й обладнання та інжинірингу переробних та харчових виробництв.

На семінарі Дмитром Олеговичем було розглянуто основні аспекти проходження співбесіди, серед яких: «Що значить ефективно пройти співбесіду?», «Як правильно настроїти себе на проходження співбесіди?». Доповідачем було розглянуто 3 етапи проходження співбесіди – телефонна розмова з роботодавцем, підготовка до співбесіди та безпосередньо проходження співбесіди. У якості прикладів Дмитром Олеговичем було представлено відеоролики гумористичного характеру на тему «Як не треба поводитися на співбесіді».

Більш детально Дмитро Олегович розглянув різні методики питань, які використовуються на співбесіді та основну увагу зосередив на важких питаннях стресової співбесіди, що найчастіше застосовуються та викликають утруднення у молодих спеціалістів при відповідях.

Взагалі, в результаті прослуховування матеріалів семінару студенти дізналися багато корисної й цікавої інформації та були щиро вдячні доповідачу.













Переглядів: 576 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]