Ср, 24 Апр 2024, 22:34:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Ноябрь » 13 » КАРАМЕЛЬНІ МІРКУВАННЯ
21:15:19
КАРАМЕЛЬНІ МІРКУВАННЯ
Перейшовши на третій курс навчання, ми почали вивчати дуже цікаві дисципліни, які відносяться безпосередньо до нашої спеціальності. Це такі як технологія хліба, технологія молока і жирів, технологія цукру. Незважаючи на складність вивчення цих предметів, я зрозуміла, що вони всі відносяться до нашого повсякденного життя. На лабораторних роботах я навчилась випікати домашній пахучий хліб, робити смачне печиво, виявляти фальсифіковане молоко. На дисциплині «Технологія цукру» ми навчилися виготовляти найсмачнішу карамель. Звичайно, отримані знання та навички знадобляться мені як майбутньому інженеру-технологу.
У нас дружня і весела група, тому все, що «складно», у нас перетворюється на «легко і весело». Зрозумівши, що відбувається під час виробництва харчових продуктів, розібравшись, яку роль виконує кожен з інгрідієнтів в рецептурах, я можу чітко заявити, що моя професія найцікавіша з усіх!
=))

Ізюмська Ольга, група 35-ТЗ



Переглядів: 595 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]