Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2014 Ноябрь 13 » КАРАМЕЛЬНІ МІРКУВАННЯ
21:15:19 КАРАМЕЛЬНІ МІРКУВАННЯ | |
Перейшовши на третій курс навчання, ми почали вивчати дуже цікаві дисципліни, які відносяться безпосередньо до нашої спеціальності. Це такі як технологія хліба, технологія молока і жирів, технологія цукру. Незважаючи на складність вивчення цих предметів, я зрозуміла, що вони всі відносяться до нашого повсякденного життя. На лабораторних роботах я навчилась випікати домашній пахучий хліб, робити смачне печиво, виявляти фальсифіковане молоко. На дисциплині «Технологія цукру» ми навчилися виготовляти найсмачнішу карамель. Звичайно, отримані знання та навички знадобляться мені як майбутньому інженеру-технологу.
У нас дружня і весела група, тому все, що «складно», у нас перетворюється на «легко і весело». Зрозумівши, що відбувається під час виробництва харчових продуктів, розібравшись, яку роль виконує кожен з інгрідієнтів в рецептурах, я можу чітко заявити, що моя професія найцікавіша з усіх! =)) Ізюмська Ольга, група 35-ТЗ | |
|
Всього коментарів: 0 | |