Пт, 29 Мар 2024, 00:01:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Март » 18 » КУРАТОР РОКУ - 2015
10:54:32
КУРАТОР РОКУ - 2015
18 березня 2015 року відбувся довгоочікуваний вже традиційний в нашому університеті конкурс «Куратор року-2015». Саме в цей день в актовій залі в головному корпусі по вул. Артема 44 пройшов заключний етап конкурсу та урочисте підведення підсумків.

Цього року в конкурсі взяли участь найкращі куратори-конкурсанти: Сліпченко Максим Володимирович (ННІ ПХВ), Скоротяга Ганна Василівна (ННІ МСМ), Кутья Леся Валеріївна (ННІ ТС), Шинкаренко Ірина Миколаївна (ННІ ЕКТ), Гіржева Ольга Миколаївна (ННІ БМ), яким випала нагода проявити себе на сцені, показати свої таланти та здібності в різних сферах діяльності.

Переможці першого етапу від кожного навчально-наукового інституту представили на розгляд журі візитівку під назвою «Я – куратор». Відразу ж стартував і другий конкурс «Як би я був ректором», де учасники проявили свою уяву та креативність, і мали можливість на декілька хвилин відчути себе в ролі ректора. Окремо оцінювалась і підтримка глядачів. В залі панувала дружня атмосфера, яку допомагала створювати чарівна ведуча та талановиті виступи художньої самодіяльності.

За креативним дійством цього дня уважно спостерігали наші почесні члени журі: проректор з навчально-виховної роботи Жила Віктор Іванович, завідувач кафедрою культури, доц. Мазоренко Маргарита Олександрівна, заступник директора ННІ БМ Вітковський Юрій Петрович, заступник директора ННІ ПХВ Бредихін Вадим Вікторович, голова комітету у справах молоді і спорту доц. Моісеєва Наталія Іванівна, голова студентського комітету університету Малюхов Олександр Сергійович. Найпочеснішим гостем конкурсу був ректор університету Тіщенко Леонід Миколайович, який виступив з вітальними та напутніми словами, побажавши всім учасникам перемоги у конкурсі.

Всі учасники були відмічені почесними грамотами у різних номінаціях, але за одноголосним рішенням журі переможцем конкурсу «Куратор року-2015» став доцент кафедри теоретичної механіки та деталей машин та куратор 21-ПЗ групи Сліпченко Максим Володимирович.

Вітаємо та бажаємо подальшої плідної роботи зі своїми студентами.
 
Рогіз Аліна



 
Переглядів: 595 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]