Пт, 26 Апр 2024, 13:43:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2019 » Сентябрь » 27 » МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У БОЛГАРІЇ
10:45:34
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У БОЛГАРІЇ
19–20 вересня 2019 року у м. Варна Болгарія відбулася II Міжнародна науково-практична конференція на тему «Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи». В конференції прийняли участь 30 навчальних закладів Болгарії, України, Азербайджану, Грузії, Казахстану.
Від Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка у конференції прийняла участь доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв Постнова О.М., яка виступила з доповіддю під час роботи секції «Інноваційні аспекти розвитку харчових технологій та обладнання» на тему «Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів». Тези доповіді включені до збірника тез «Матеріалів конференції».
У міжнародній конференції від України також прийняли участь викладачі Львівського національного університету ветеринарної, медицини на біотехнологій імені С.З Гжицького, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Луганського національного аграрного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Харківського торгово-економічного інституту КНТЕУ, Харківського торгово-економічного коледжу КНТЕУ, Одеської національної академії харчових технологій та інші.
     
Переглядів: 310 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]