Сб, 27 Апр 2024, 00:40:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2013 » Декабрь » 16 » НА КАФЕДРІ СТВОРЕНО ІЗЮМСЬКЕ ЗЕМЛЯЦТВО
20:17:01
НА КАФЕДРІ СТВОРЕНО ІЗЮМСЬКЕ ЗЕМЛЯЦТВО

16 грудня 2013 року на кафедрі пройшла зустріч студентів ізюмського району, які навчаються в університеті.

Відкрив засідання старший викладач кафедри Бідюк Дмитро Олегович, який зауважив про необхідність створення Ізюмського земляцтва з метою захисту та представлення прав й інтересів студентів університету, а також розвиток, братерства, співпраці та взаємодопомоги між ними.

На зустрічі розглядалися різні питання, зокрема, пройшло знайомство студентської молоді ізюмського району з викладацьким складом кафедри. Співробітниками кафедри було обрано голову земляцтва – студентку групи 45-ТЗ Матвієнко В.В. та її заступника – студента групи 23-МН Мормило В.О.
На засіданні було обговорено й затверджено статут Ізюмського земляцтва та план його роботи на 2013-2014 рік.

Із організацію профорієнтаційної роботи у грудні-квітні серед шкіл ізюмського району ознайомила студентів доцент кафедри Гавриш Тетяна Володимирівна. Вона ознайомила ізюмське земляцтво студентської молоді з умовами вступу до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, закріпила студентів за школами ізюмського району, видала агітаційний матеріал, а також ознайомила із умовами вступу до підготовчих курсів та надала додаткову інформацію щодо них.

 

Переглядів: 487 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]