Ср, 17 Апр 2024, 01:49:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Ноябрь » 9 » НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО НАШУ КАФЕДРУ!
19:44:23
НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО НАШУ КАФЕДРУ!
Життя кафедри технологій переробних і харчових виробництв різноманітне, сповнене різними видами діяльності та творчим настроєм. Запрошуємо вас до знайомства з нашою діяльністю…


 
Технолог харчування – це спеціаліст з розробки, виробництва та контролю за якістю харчової продукції. Робота технолога є первинною під час виготовлення продукції та визначає її якість, безпечність та смакові якості. Спеціаліст цього напрямку знає технологію, рецептури та сприяє тому, що сировина перетворюється у високоякісну смачну та корисну їжу!


 
На кафедрі щорічно організовуються різні види практик. Для бакаларів за напрямом «Харчові технології та інженерія» проводиться ознайомча (2 курс), виробнича (3 курс) та переддипломна (4 курс) практики, а для спеціалістів та магістрів – технологічна, переддипломна та стажування (5 курс).Щорічно наші студенти мають можливість стажуватися та проходити практику за кордоном – в сільськогосподарських фермах Великобританії, Франції, Німеччині, Данії, Голландії, Австрії, Швейцарії та інших країнах, а також поглиблено вивчати іноземну мову.


 
Науковий фонд кафедри на даний час налічує більш ніж 400 наукових публікацій, серед яких майже 40 – у зарубіжних наукових виданнях. За весь час існування кафедрою опубліковано понад 190 наукових статей, 140 тез доповідей, одержано більше 60 патентів на корисну модель…
 

 
Кафедра технологій переробних і харчових виробництв славиться талантами нашої студентської молоді. Вже починаючи з першого курсу, життя наших вихованців сповнене коханням до навчання, творчості, культури та традиціям. Наш дружній колектив – це коли ми…
 
 

Кафедра постійно вивчає нові тенденції сучасної практики навчання, передовий досвід і технології організації навчального процесу, а також принципи організації навчання з урахування вимог Болонського процесу.Основними заходами з підвищення ефективності навчально-методичної роботи на кафедрі є…
Переглядів: 912 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]