Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2014 Ноябрь 9 » НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО НАШУ КАФЕДРУ!
19:44:23 НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО НАШУ КАФЕДРУ! | |
Життя кафедри технологій переробних і харчових виробництв різноманітне, сповнене різними видами діяльності та творчим настроєм. Запрошуємо вас до знайомства з нашою діяльністю…
Технолог харчування – це спеціаліст з розробки, виробництва та контролю за якістю харчової продукції. Робота технолога є первинною під час виготовлення продукції та визначає її якість, безпечність та смакові якості. Спеціаліст цього напрямку знає технологію, рецептури та сприяє тому, що сировина перетворюється у високоякісну смачну та корисну їжу!
На кафедрі щорічно організовуються різні види практик. Для бакаларів за напрямом «Харчові технології та інженерія» проводиться ознайомча (2 курс), виробнича (3 курс) та переддипломна (4 курс) практики, а для спеціалістів та магістрів – технологічна, переддипломна та стажування (5 курс).Щорічно наші студенти мають можливість стажуватися та проходити практику за кордоном – в сільськогосподарських фермах Великобританії, Франції, Німеччині, Данії, Голландії, Австрії, Швейцарії та інших країнах, а також поглиблено вивчати іноземну мову.
Науковий фонд кафедри на даний час налічує більш ніж 400 наукових публікацій, серед яких майже 40 – у зарубіжних наукових виданнях. За весь час існування кафедрою опубліковано понад 190 наукових статей, 140 тез доповідей, одержано більше 60 патентів на корисну модель…
Кафедра технологій переробних і харчових виробництв славиться талантами нашої студентської молоді. Вже починаючи з першого курсу, життя наших вихованців сповнене коханням до навчання, творчості, культури та традиціям. Наш дружній колектив – це коли ми…
Кафедра постійно вивчає нові тенденції сучасної практики навчання, передовий досвід і технології організації навчального процесу, а також принципи організації навчання з урахування вимог Болонського процесу.Основними заходами з підвищення ефективності навчально-методичної роботи на кафедрі є… | |
|
Всього коментарів: 0 | |