Сб, 20 Апр 2024, 11:29:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Май » 24 » НАШ УНІВЕРСИТЕТ ВІДВІДАВ МІНІСТР АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ
18:14:19
НАШ УНІВЕРСИТЕТ ВІДВІДАВ МІНІСТР АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ
24 травня наш університет відвідав з робочим візитом Міністр аграрної політики та продовольства України Швайка Ігор Олександрович. На зустрічі розглядалося багато питань, серед яких Ігорем Олександровичем було підкреслено необхідність обов’язкового покращення практичної, професійної та мовної підготовки студентів з метою збільшення конкурентоспроможності наших випускників на вітчизняному і міжнародному ринках праці.

Важливою подією, яка була представлена Ігорем Олександровичем, стало ініціювання скасування ним об’єднання аграрних ВУЗів харківщини. Ця приємна новина була зустрінута оплесками в залі!

Під час зустрічі аудиторія з Міністром вела активний діалог. Зокрема, співробітниками університету та представниками студентської молоді було поставлено низку питань, які торкалися оволення матеріальної бази університету, соціальних умов проживання на селі для молодих фахівців, налагодження контролю якості сільськогосподарської продукції.

Взагалі у Міністра залишилось позитивне враження від відвідування університету, а також задоволення його професійною презентаційністю.

Читайте більше на сайті університету.

 
Переглядів: 601 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]