Пт, 19 Апр 2024, 11:54:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Июнь » 27 » НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ВІДТЕПЕР СПРАВЖНІ ФАХІВЦІ - З ДИПЛОМАМИ!
09:33:57
НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ВІДТЕПЕР СПРАВЖНІ ФАХІВЦІ - З ДИПЛОМАМИ!

Сьогодні, 27 червня відбулося урочисте вручення дипломів спеціаліста нашим випускникам зі спеціальності "Технологія зберігання та переробки зерна".

Святкування почалося з поздоровлення проректора з науково-педагогічної роботи ЖИЛИ Віктора Івановича, який зказав напутні слова на адресу молодих фахівців. Студенти не приховували своїх емоцій: вони посміхалися, жартували, сміялися і навіть плакали. Разом з ними раділи їх батьки, друзі та викладачі.

Й тепер, маючи документи о вищій освіті, наші випускники працюватимуть за фахом, реалізовуючи отримані під час навчання знання!

Святковий настрій на урочистості створювали відомі творчі колективи університету. Своїм співом заповнила хвилини й студентка 4 курсу Андрієнко Олена, яка разом із випускницею кафедри ОІПХВ Кузубовою Христиною у дуеті виконали емоційну композицію. Одним із зворушливих моментів на святкуванні стало поздоровлення цих студентів своєї подруги Наталії Братасенко, яку вони запросили до сцени.

Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів! Для молоді, як відомо, відкриваються всі двері. Нехай же двері, які виберете ви, приведуть вас до щастя, радості і звершень. Нехай те, чого ви досягнете, змусить ваших рідних і ваших вчителів пишатися вами і згадувати з ностальгією роки навчання!

 

Переглядів: 624 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]