Пт, 19 Апр 2024, 14:35:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Март » 26 » НАШІ СТУДЕНТИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ
17:22:29
НАШІ СТУДЕНТИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ
26 березня в Національному університеті харчових технологій в місті Києві відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія».

В олімпіаді взяли участь студенти більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.

Учасниками від нашого університету під керівництвом Фоміної Ірини Миколаївни були студентка 4 курсу Чорняк Євгенія та студентки 3 курсу Хромих Дарія та Перець Юлія.

За підсумками олімпіади нас було нагороджено дипломом III ступеню за кращий груповий результат. Грамотами за знання харчових технологій було нагороджено Дарію та Юлію та дипломом III ступеню нагороджено Євгенію.

Після олімпіади нам випала нагода побувати на заводі «Оболонь», де ми побачили на власні очі як проходить процес пивоваріння на великому підприємстві та отримали невеликі фірмові подарунки. І, звичайно, ми відвідали Хрещатик, прогулялися по цьому величному та славетному місту, від якого в нас залишилися тільки теплі враження =))

 
Студентка групи 35-ТЗ Перець Юлія
 
Переглядів: 506 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]