Пт, 26 Апр 2024, 04:29:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Март » 20 » ПОЛОГІВСЬКИЙ МЕЗ ЯК ПЕРСПЕКТИВНЕ МІСЦЕ ПРАЦІ ДЛЯ НАШИХ ВИПУСКНИКІВ
21:07:16
ПОЛОГІВСЬКИЙ МЕЗ ЯК ПЕРСПЕКТИВНЕ МІСЦЕ ПРАЦІ ДЛЯ НАШИХ ВИПУСКНИКІВ
20 березня 2015 року в рамках проведення Ярмарку вакансій відбувся семінар, на якому майбутніх випускників було ознайомлено з можливостями практичної підготовки та працевлаштування на Пологівському олієекстракційному заводі. Зустріч проводилася за участю представників заводу – директора з персоналу Хохлової Ганни Вікторівни та інженера з підготовки кадрів ІІ категорії Рибалко Нінель Георгіївни, а також представників Центру практики та працевлаштування ХНТУСГ ім. П. Василенка – зам. директора центру Півня Михайла Вікторовича та спеціаліста центру Бідюка Дмитра Олеговича.

На семінарі були присутні студенти 2, 3 та 4 курсів кафедри технологій переробних і харчових виробництв й обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ.

Нінель Георгіївна та Ганна Вікторівна розказали присутнім про можливості практики та працевлаштування на заводі, умови проживання та харчування. Особливу увагу представниками підприємтва було зосереджено на наявних вакансіях та розмірах середньої заробітної плати, а також було зазначено кваліфікаційні вимоги до майбутніх спеціалістів.

Після проведення семінару наші гості вели діалог з аудиторією. Студенти мали можливість поспілкуватися та задати запитання для уточнення деяких моментів.

Взагалі зустріч пройшла плідно, частина студентів була зацікавлена у прохоженні практики для набуття практичних навичок під час ознайомлення з технологічним процесом на підприємстві. Важливим та цікавим фактом для студентів стало те, що колишній випускник кафедри ОІПХВ Кузьменко Олександр зробив успішну кар’єру на цьому заводі та зараз працює на посаді начальника цеху.



Переглядів: 637 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]