Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2015 Апрель 29 » ПРЕДСТАВНИКИ КОМПАНІЇ МІВІНА ПРОВЕЛИ СЕМІНАР
09:42:18 ПРЕДСТАВНИКИ КОМПАНІЇ МІВІНА ПРОВЕЛИ СЕМІНАР | |
29 квітня 2015 року в Навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбулася зустріч студентів кафедр технологій переробних і харчових виробництв та обладнання та інжирингу переробних і харчових виробництв із представниками фабрики «Мівіна» Калюжною Валерією та Бурдіною Наталією.
Фабрика входить до складу Швейцарської корпорації Nestle та займається виробництвом спецій, приправ і картопляного пюре. Усі фабрики оснащені сучасним японським (виробництво продуктів) і тайванським (виробництво упаковки) устаткуванням. На особливу увагу привертає високотехнологічне обладнання, яким оснащена виробнича лабораторія контролю якості. Робота підприємств ведеться у цілодобовому режимі. Фабрика «Мівіна-3» виробляється під ТМ «Мівіна» та спеціалізується на виготовленні вермішелі і локшини швидкого приготування, локшини швидкої варки; пшеничних й житньо-пшеничних сухарів «Бім-Бім». На території підприємства побудований єдиний в Україні комплекс по переробці свіжого м’яса за технологією «Keep all fresh» для приготування готових страв під ТМ «Мівіна Домашня».Також фабрика спеціалізується з виробництва спецій і приправ, займається розфасовкою спецій і виробництвом смакових приправ «Мівіна» і картопляного пюре швидкого приготування «Мівіна».
Для детального знайомства з фабрикою студентам було представлено відеоролик, завдяки якому студенти мали можливість побачити всі технологічні процеси, які відбуваються на виробництві. Представники компанії коротко розповіли про переваги роботи в Nestle, але особлива увага була приділена перевагам, які надає компанія, а саме кращий досвід та передові технології, можливість стати професіоналом, навчання та можливість кар’єрного росту, захист та компенсаційний пакет. Особливим моментом зустрічі було запрошення студентів взяти участь у програмах для студентів та молодих спеціалістів – стажуванні або практиці. Були вказані основні напрямки програми, тривалість програми, та вимоги до кандидатів. Вважаю, що студенти нашої кафедри, які захочуть отримати практичні навички та уміння буду проходити виробничу практику на фабриці «Мівіна», аби в подальшому стати співробітником компанії Nestle. Рогіз Аліна, група 25-ТЗ | |
|
Всього коментарів: 0 | |