Пт, 26 Апр 2024, 12:55:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Апрель » 1 » СЕМІНАР З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ З ТРЕНЕРАМИ "SV TRADE"
07:21:35
СЕМІНАР З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ З ТРЕНЕРАМИ "SV TRADE"
1 квітня 2015 року до Навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв завітала команда представників Академії успішних продаж «SV Trade» з її тренерами – Дмитром Петровим та Русланом Султановим. До уваги студентів був представлений інтерактивний семінар «Працевлаштування молодих спеціалістів в кризу», в якому взяли участь студенти 2 і 3 курсу кафедри технологій переробних і харчових виробництв та обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв.

Академія успішних продаж «SV Trade» – спеціалізується на пошуку, підборі та навчанні торгового персоналу для компаній всіх галузей. Для студентів та випускників, хто шукає роботу, академія проводить тренінги та мастер-класи з складання резюме, підготовки до співбесіди з роботодавцем, виконує професійне та психологічне тестування та багато іншого. Ця компанія навчає таким професіям як мерчендайзер, торговий представник, менеджер з продажу, супервайзер та інших.

Метою даної зустрічі було ознайомлення студентів із елементами практичних навичок і знань, які можливо приміняти як у бізнесі, так й у повсякденному житті. Під час семінару акценти були зміщені безпосередньо до спеціальностей ННІ ПХВ. Спільно із тренерами академії студенти розібрали навички невербальної комунікації, виявлення потреб, навички слухання, вміння самовдосконалення, ставлення мети, а також правильне її формулювання, визначення критеріїв, вимірювання та працювання заради її досягання.

В ході семінару студенти активно приймали участь в розгляді основних питань, які на сьогоднішній день хвилюють молодих фахівців:
– з якими основними проблемами сьогодні стикаються молоді фахівці, які шукають роботу?
– які шляхи вирішення проблеми з працевлаштуванням сьогодні є перед тими, хто вперше влаштовується на роботу?
– як змінився ринок праці в умовах кризи?
– які фахівці нині мають найбільший попит?
– яка сьогодні динаміка зарплат?

В ході заняття студенти пройшли анкетування та поліпшили свої навички та вміння:
чути істинний сенс в словах співрозмовника;
правильно ставити питання;
невербальної комунікації.
Проведення подібних заходів сприяє розвитку нашої молоді як майбутніх фахівців на належний рівень.
 
Рогіз Аліна

Переглядів: 589 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]