Ср, 24 Апр 2024, 17:59:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Май » 15 » СПАРТАКІАДА ПРИНЕСЛА ЧОТИРИ ПЕРШИХ МІСЦЯ НАШИМ ДІВЧАТАМ!
15:47:06
СПАРТАКІАДА ПРИНЕСЛА ЧОТИРИ ПЕРШИХ МІСЦЯ НАШИМ ДІВЧАТАМ!

15 травня 2014 року в відбувся масштабний загальноуніверситетський спортивний захід - спартакіада, в якій прийняло участь багато студентів різних курсів. Як це було - розповідають студентки 2 курсу нашої кафедри Ізюмська Оля та Хромих Дар’я.








15 травня 2014 року в нашому університеті відбулося закриття спартакіади. Багато студентів першого і другого курсу приймали участь у змаганнях та завойовували призові місця. Кожен учасник спартакіади отримав нагороду у вигляді грамоти і медалі.

У свою чергу, хотілося б відмітити дівчат і хлопців з кафедри технологій переробних і харчових виробництв. Дівчата - Юля Чиранова, Оля Ізюмська, Даша Хромих та Діана Субочева з «найдівочої» 25 групи вибороли перше місце в естафеті 4х50, а хлопці, у складі футбольної команди ННІ ПХВ, перемогли усіх у футбольному турнірі!

Я, як учасниця цієї події, пережила дуже позитивні емоції. Знаходитися в атмосфері спорту - це дуже приємно, а участь у змаганнях і перемоги надихають на подальший розвиток. Хочеться побажати всім студентам нашого університету, а особливо мого інституту, щоб кожного року спортсменів ставало більше, результати спартакіади були вищими, а перемоги яскравішими!


Ізюмська Оля, студентка групи 25-ТЗ
 


В спартакиаде, которая состоялась в нашем университете, соревновались между собой разные факультеты. Также прошла церемония награждения студентов, которые ранее заняли призовые места в различных видах спорта. Я получила две медали с дипломами за 3-е место в соревнованиях по волейболу и 1-е место по бегу в эстафете.

В общем сегодня я получила большое удовольствие от этого замечательного спортивного мероприятия, в котором принимаю участие второй год подряд. В очередной раз убедилась, что в нашем ВУЗе очень много талантливых, сильных, целеустремленных ребят.

Я считаю, что спорт – это важная часть жизни каждого человека, который заботится о своем здоровье. Желаю всем участникам успехов, больших достижений и новых побед!


Хромих Дар’я, студентка групи 25-ТЗ
 



Переглядів: 545 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]