Пт, 19 Апр 2024, 01:48:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Октябрь » 31 » СТРАШНИЙ, АЛЕ ТАКИЙ ЦІКАВИЙ ХЕЛОУЇН!
11:40:38
СТРАШНИЙ, АЛЕ ТАКИЙ ЦІКАВИЙ ХЕЛОУЇН!

30 жовтня 2015 року в корпусі ННІ ПХВ відбулося свято Хеллоуїн. Хеллоуїн — сучасне свято, висхідний до традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії, історія якого почалася на території сучасних Великобританії та Північної Ірландії. Відзначається він 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих. Ніч Хеллоуїна - це перехід, ворота з одного світу в інший, де все живе вмирає, але одночасно готується до відродження, звільняючись від усього зайвого, як дерева від листя.
Поширення Хеллоуїна багато в чому пов'язано з популярністю святкової символіки: світильник Джека (гарбуз у вигляді голови з свічкою або ліхтарик), маскарадні та карнавальні костюми, свічки. Мода на атрибутику Хеллоуїна не оминула й Україну, особливо популярне це свято у студентів.
Стіни університету наповнилися таємничими звуками і загадковими особистостями. Всілякі відьми та вовкулаки, вампіри і перевертні бродили по  коридорах і жахали студентів. Однак, незважаючи на зловісний вигляд ніхто нікого не з'їв і не випив кров.
Треба відзначити , що Студентському комітету за ініціативою та допомогою кафедри Технологій переробних і харчових виробництв вдалося провести свято на достатньому рівні.
Конкурсна програма включала в себе не тільки розважальні конкурси але і виставку порожнистих гарбузів з вирізаними очима і ротом і свічкою всередині.
Студенти активно приймали участь у конкурсах аби перемогти та отримати призи, завдяки цьому в пам’яті студентів залишаться яскраві враження про свято.
Сподіваємося, що це свято стане іще однією традицією ННІ ПХВ і набуде більш масового рівня і  приверне увагу більшій кількості студентів взяти участь.

                                                                            Автор: Аліна Рогіз

       

Переглядів: 471 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]