Сб, 20 Апр 2024, 17:45:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Май » 20 » СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ПРИЙМАЛА УЧАСТЬ У XVI ЗЛЬОТІ ВІДМІННИКІВ "ЛІДЕРИ АПК ХХІ СТОЛІТТЯ"
11:43:11
СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ПРИЙМАЛА УЧАСТЬ У XVI ЗЛЬОТІ ВІДМІННИКІВ "ЛІДЕРИ АПК ХХІ СТОЛІТТЯ"
У цьому році на базі Вінницького національного аграрного університету відбувся XVI зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК ХХІ століття», на якому приймала участь студентка кафедри ННІ ПХВ Коваленко Альона.







На мальовничу Вінниччину приїхали кращі студенти аграрних ВУЗів із кожного куточка України. Кожен заздалегідь підготував виступи-презентації за певними напрямами, які висвітлюють цікаві моменти аграрної науки. Змістовними думками поділилися студенти під час конференцій та круглих столів. Потім були обговорення та нагороди. За свій виступ та за активну участь у обговоренні роботи круглого столу я отримала не лише подяку, а й велике задоволення, збагативши свої знання у цій галузі науки.

На зльоті, звісно, ми не тільки ділилися досвідом, а й відпочивали. Цікаво проходили різноманітні заходи, а під час екскурсій знайомились з пам’ятками та надбаннями Вінниччини. Особливо нас вразило вечірнє відвідування найбільшого в Україні фонтану ROSHEN. Незабутньою залишилась зустріч з міністром аграрної політики та продовольства України Швайком І.О. Міністр особисто висловив подяку всім учасникам зльоту за активну громадську позицію та націлив нас на подальшу творчу працю й здобуття нових високих нагород.

Ця поїздка залишила незабутнє враження та надихнула на подальші творчі досягнення.

 
Коваленко Альона, студентка групи 35-ТЗ
 

 


 
Переглядів: 583 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]