Пт, 19 Апр 2024, 22:35:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Май » 4 » УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ
16:26:45
УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ
6-8 квітня 2016 року у Національному університеті харчових технологій в місті Києві відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямком підготовки "Харчові технології та інжененрія" ОКР "БАКАЛАВР".
В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.
Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентка 3 курсу Убайтаєва Маліка Сайд Ісманівна та студентки 4 курсу Перець Юлія Вікторівна та Новікова Ірина Сергіївна.
За підсумками олімпіади студенти були нагороджені дипломом за І місце у номінації "Кращий командний результат". Дипломом ІІ ступеня було нагороджено Новікову Ірину Сергіївну за перемогу. Грамотою переможця у номінації "Кращі знання методів контролю в харчових технологіях"
було нагороджено Перець Юлію Вікторівну.
Після олімпіади студентам випала нагода побувати на Хрещатику, прогулятися по величному та славетному місту Київ, від якого  залишилися, 
звичайно ж, тільки теплі враження.
     
Переглядів: 596 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]